Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 CAL 1 User

Zobraziť katalóg
Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 CAL 1 User
Klientské licencie pre server (CAL) - ďalší používateľ, operačný systém nutné zakúpiť samostatne
Kód:  TF930b10 Produktové číslo:  S26361-F2567-L561 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 CAL 1 User Predaj skončil

Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 CAL 1 User

Windows Server čakal na svoje vylepšenia dlhé 4 roky. Preto je verzia 2016 zásadne prepracovaná, aby splnila dnešné i budúce nároky spoločností na prevádzku sieťových služieb a cloudové napojenie. Všetky novinky boli navrhnuté najmä na účely vyššej bezpečnosti, stability a flexibilného plnenia každej požadovanej úlohy. Komplexné riešenie Windows Server 2016 vás vo svojom prostredí dovedie, kamkoľvek budete chcieť.

Výpis najdôležitejších noviniek

  • Pridané vrstvy zabezpečenia a možnosti nasadenia
  • Pri Hyper-V podporuje vnorené virtualizácie
  • Zálohovanie virtuálnych strojov pomocou snapshotov
  • Minimálne náročný Nano Server pre virtualizácie
  • Funkcia softvérového reštartu pre rýchlejší priebeh
  • Windows Containers nesie všetko pre aplikáciu v kontajneri
  • Internet Information Services s protokolom HTTP/2

Viac bezpečnosti

Vo svete, kde na vás čakajú najrôznejšie riziká, potrebujete viac vrstiev zabezpečenia, aby ste zabránili prieniku a odcudzeniu kriticky dôležitých dát. Spoľahnite sa na nové úrovne ochrany integrované do systému. Riešenie Credential Guard a Remote Credential Guard ochráni aj diaľkovo odosielané prihlasovacie údaje administrátora a možno rozdeliť právomoci jednotlivých správcovských účtov, aby nikdy nehrozilo kompletné odkrytie systémových funkcií. Je však nutné počítať so všetkým, a tak sú pridané pokročilé nástroje auditu, vďaka ktorým možno identifikovať podozrivé správanie v jadre i procesoch.

Viac v jednom

Rozdeľte štruktúru služieb do virtuálnych počítačov. Tie prispejú k ochrane celku a zabezpečeniu samostatnosti každej časti. Aj samotné virtuálne počítače sa však šifrujú nástrojom BitLocker. Znížte využitie zdrojov pomocou odľahčenej inštalácie systému Nano Server. Toto minimalistické prostredie vie zabezpečiť potrebné role s úplne minimálnymi nárokmi na systémové prostriedky. Aktualizovaný modul Nano Server pre vytváranie bitových kópií Nano Serveru teraz vie oddelenie funkcie fyzického hostiteľa a hosťovaného virtuálneho počítača. Podporuje aj rôzne verzie Windows Servera. Alebo zlepšite ochranu aplikácií založených na kontajneroch pomocou kontajnerov Hyper-V.

Rieši praktické problémy prevádzky

Vytvárajte vždy dostupné a škálovateľné riešenia za zlomok ceny. S možnosťou softvérovo definovaného úložiska zvýšite efektivitu datacentra. Prepojíte fyzickú a virtuálnu infraštruktúru softvérovými technológiami, čím znížite náklady na správu, pretože z jedného hardvéru vyťažíte maximum. Centrálne spravujte všetko, monitorujte výkon a riaďte prístup úloh k prostriedkom úložiska.

Novo členená edícia

Operačný systém Windows Server 2016 sa dodáva v 3 rozdielnych edíciách, aby naplnil potreby bez naťahovania rozpočtu. Základná je edícia Essentials určená primárne pre malé spoločnosti a ich siete s maximálne 25 používateľmi. Standard verzia Windows Server 2016 je dobrý základ pre všetky podnikové siete. Oproti nižšej verzii je v cene aj licencia na prevádzku 2 virtuálnych systémov. Vrcholová Windows Server 2016 Datacenter obstojí aj vo veľkých korporáciách a spoločnostiach, ktoré to myslia s virtualizáciou vážne. V cene sú licencie na prevádzku neobmedzených virtuálnych strojov.

K prevádzke tejto licencie je potrebné vlastniť hlavnú licenciu Microsoft Windows Server 2016.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre firmy Hotovo!
Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!
Spôsob licencovania
OEM licencia Hotovo!
Počet zariadení
0 Hotovo!
Počet PC/Mac
1 Hotovo!

Základné parametre

Určenie
Pre firmy Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
OEM licencia Hotovo!
Počet zariadení
0 Hotovo!
Počet PC/Mac
1 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Bez obmedzení (celý svet) Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
PC Hotovo!
Operačný systém
Windows Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rozumím tomu správně, že pokud si pořídím server Fujisto + Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 Essentials a budu k tomu potřebovat 3 vzdálené přístupy, tak to řeší zakoupení 3 těchto licencí?

Diskusia a poradňa k Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 CAL 1 User
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 CAL 1 User. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 CAL 1 User. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 CAL 1 User. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 CAL 1 felhasználó.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií