Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD elektro

FULL-DISKfighter, licencia na 1 rok (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
FULL-DISKfighter, licencia na 1 rok (elektronická licencia)
Kancelársky softvér – na vyhľadávanie a odstránenie nepotrebných súborov z pevného disku, optimalizácia systému, licencia na 1 rok pre 1 PC, pre Windows
Kód:  SWLF0003
FULL-DISKfighter, licencia na 1 rok (elektronická licencia) Predaj skončil

FULL-DISKfighter, licencia na 1 rok (elektronická licencia)

Hľadáte jednoduchý, ale napriek tomu výkonný nástroj na vyčistenie pevného disku? Ak chcete ísť cestou bezproblémového používania, ponúka sa jasná voľba v podobe programu FULL-DISKfighter. Ako už názov výstižne napovedá, pobiť sa za vás o každý voľný bajt. Úplne plný disk celkovo výrazne spomalí počítač a tomu sa určite chcete vyhnúť.

Kľúčové vlastnosti aplikácie FULL-DISKfighter

  • Rýchlo a bezpečne vyčistí každý pevný disk
  • Nájde a ponúkne na odstránenie duplicitné súbory
  • Optimalizuje súborový systém pre vyšší výkon
  • Mnoho kritérií na vyhľadanie súborov

Optimalizujte voľný priestor na disku

Úplne automatická analýza uložených dát odstráni v prvom rade nepotrebné duplicitné súbory, dočasné systémové súbory a ďalšie smeti vzniknuté používaním systému Windows. Pri štandardnom využívaní môže ísť aj o niekoľko GB dát, čo majitelia typicky menších SSD diskov určite ocenia. Ak pôjde naozaj do tuhého a nič iné nezostane, možno vyhľadať a zoradiť súbory podľa veľkosti. Samotná voľba vymazania už potom bude ľahké rozhodnutie.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií