Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

Fun Beat F-5000

Zobraziť katalóg
Fun Beat F-5000
Kamera do auta 1920x1080p 30 fps, CMOS 5 Mpx, 2.0 "LCD, HDMI, mini USB, SDHC slot, formát MOV, kodek H.264, Li-Ion batéria
Kód:  IF215f Produktové číslo:  F-5000-BL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fun Beat F-5000

Špičkové riešenie pre náročných užívateľov a profesionálov - to je Fun Beat F 5000. Ponúkne predovšetkým kvalitný obraz Full HD vo vysokom rozlíšení aj za zlých svetelných podmienok.

Špičková miniatúrna kamera do auta F-5000 HD 1080p je vhodná nielen pre snímanie dopravnej situácie pred vozidlom, ale tiež slúži ako praktický prostriedok pri riešení alebo dokazovaní sporných situácií v premávke. HD kameru možno využívať nielen v pracovnom prostredí, ale nájde aj široké možnosti uplatnenia vo voľnom čase. Je vhodná pre vodičov z povolania, pracovníkov bezpečnostných zložiek, bezpečnostných agentúr, ale aj pre milovníkov adrenalínu za volantom, závodné jazdca a automobilové fanúšikov. Vďaka svojim parametrom a starostlivému dielenskému spracovaniu je kamera F-5000 HD vhodná pre užívateľov, ktorí očakávajú vysokú kvalitu záznamu, množstvo užívateľských funkcií a nastavení.

Kamera má veľmi jednoduchú inštaláciu a obsluhu a vďaka 2,0 "LCD displeju rýchlo nastavíte požadovanú funkciu. Na displeji môžete tiež priebežne kontrolovať aktuálny priebeh záznamu.
Prehledné menu kamery umožňuje nastaviť rôzne parametre a režimy snímania. Záznam z kamery sa ukladá na pamäťovú kartu SD a nahrané dáta je možné následne skopírovať do počítača.

Kamera F-5000 HD 1080p má vyššie rozlíšenie a kvalitnejší obraz oproti lacným kamerám av prípade potreby možno ľahko v nahranom zázname nájsť požadovanú sekvenciu aj identifikovať ŠPZ vozidiel alebo tváre osôb.Praktickou funkciou je tzv. časová slučka, kedy sa v nastavenom intervale premazávajú staršie dáta a nemusíte tak mať obavu, že dôjde k nechcenému ukončeniu záznamu po vyčerpaní kapacity pamäťovej karty.

Užitočnou funkciou je tzv. prísvit pomôcť LED diódy, čo umožňuje robiť video záznam aj za zhoršených svetelných podmienok. Kamera má vstavanú Li-Ion batériu a možno vyhotoviť záznam a fotografie aj bez zapojenia do zásuvky v aute.

Parametre a špecifikácie:

objektív:
5 Mega pixelov CMOS

Rozlíšenie záznamu:
1920x1080p (30 sn./ Sekundu), 1440x1080p (30 sn./ Sekundu), 1280x720p (30 sn./ Sekundu)

Systém - výstup na TV:
NTSC / PAL

Počet snímok za sekundu:
30, 60

Digitálny zoom:
4x

Bočné displej:
2,0 TFT LCD

Video formát:
MOV; kodek: MPEG-4 AVC / H.264

Rozhrania a konektory:
HDMI, mini USB konektor, SD slot (možno použiť SDHC karty až do kapacity 32 GB)

funkcia:
LED diódy pre záznam za zníženej viditeľnosti
Funkcia fotografovanie
Funkcia automatického zapnutia / vypnutia nahrávania pri naštartovaní / vypnutí automobilu
Funkcia detekcie pohybu (automatického spustenia)
Možnosť nastavenia dátumu a času
časová slučka
Zabudovaný mikrofón a reproduktor

vstup:
DC 5,0 V

napájanie:
12V / 24V

Rozmery:
98.7 x 53.3 x 23 mm.

hmotnosť:
89 g.

Obsah balenia:
HD kamera F-5000 HD
Držiak do auta
USB kábel
Nabíjačka do auta (CL adapter)
Batéria Li-Ion 3,7V / 900 mAh
Český manuál, anglický manuál, záručný list

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fun Beat F-5000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fun Beat F-5000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fun Beat-F-5000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fun Beat-F-5000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fun Beat F-5000.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií