Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fun Beat GS-600

Zobraziť katalóg
Fun Beat GS-600
Kamera do auta s GPS lokátorom, 1920x1080p 30 fps, G senzor, laserové zameranie, CMOS 5 Mpx, 120 stupňov, mini HDMI, mini USB, microSDHC slot, formát MOV, kodek H.264, Li-Ion batéria, diaľkový ovládač
Kód:  IF216g Produktové číslo:  GS-600-BL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fun Beat GS-600

Záznamové kamera Fun Beat GS 600 je špičkové riešenie pre náročných užívateľov a profesionálov. Kvalitný obraz Full HD vo vysokom rozlíšení aj za zlých svetelných podmienok.

Profesionálne miniatúrna kamera do auta GS 600 1080p s GPS lokátorom je vhodná nielen pre snímanie dopravnej situácie pred vozidlom, ale tiež slúži ako praktický prostriedok pri riešení alebo dokazovaní sporných situácií v premávke. Kameru GS ??600 možno využívať nielen na pracovné účely, ale nájde aj široké možnosti uplatnenia vo voľnom čase. Je vhodná pre vodičov z povolania, pracovníkov bezpečnostných agentúr, vodiča taxi, ale aj pre milovníkov adrenalínu za volantom, závodné jazdca a automobilové fanúšikov. Vďaka svojim parametrom a starostlivému dielenskému spracovaniu je kamera GS 600 vhodná pre užívateľov, ktorí očakávajú vysokú kvalitu záznamu vrátane možnosti sledovať a zaznamenávať polohu vozidla. Model GS 600 je vybavený citlivým GPS lokátorom a G senzorom. Nahratý videozáznam sa ukladá na pamäťovú kartu microSD a následne je možné v počítači záznam z trasy prehliadať alebo ďalej spracovávať.

Citlivý G senzor zabezpečuje zvýšenú ochranu nahratých dát v prípade nárazu alebo dopravnej nehody.
Kamera má veľmi jednoduchú inštaláciu a obsluhu a navyše je vybavená laserovým zameriavačom pre presné zameranie a zaostrenie priestoru pred kamerou (automobilom). Kamera GS 600 má miniatúrne rozmery a možno ju pohodlne počas jazdy riadiť diaľkovým ovládačom z ľubovoľného miesta vo vozidle.

Kamera GS 600 HD 1080p má vysoké rozlíšenie a veľmi kvalitný obraz a v prípade potreby možno ľahko a rýchlo v nahranom zázname nájsť požadovanú sekvenciu aj identifikovať ŠPZ vozidiel alebo tváre osôb a to aj za zhoršených svetelných podmienok alebo v noci. Praktickou funkciou je tzv. časová slučka, kedy sa v nastavenom intervale premazávajú staršie dáta a nemusíte tak mať obavu, že dôjde k nechcenému ukončeniu záznamu po vyčerpaní kapacity pamäťovej karty.

Kameru je možné nastaviť na automatické zapnutie / vypnutie záznamu pri otočení kľúčika v zapaľovaní automobilu. Vďaka vstavanej Li-ion batérii je možné robiť záznam aj bez zapojenia napájacieho adaptéra do konektora zapaľovača v aute. Súčasťou príslušenstva kamery GS 600 je aplikácia pre prehrávanie video záznamu vrátane možnosti zobrazenia polohy, rýchlosti, času atď. Obraz z kamery je možné prostredníctvom TV OUT alebo HDMI výstupu počas jazdy zobraziť na prenosnom monitore (nie je súčasťou príslušenstva) alebo na TV alebo monitore doma alebo v kancelárii.

Parametre a špecifikácie:

Rozlíšenie záznamu:
1920x1080p (30 sn./ Sekundu), 1280x720p (30 sn./ Sekundu), 848x480 (60Sn./ Sekundu)

objektív:
5 Mega pixelov CMOS, 120 stupňov

Výstup na TV / monitor:
HDMI konektor - 1080i / 720p, TV konektor - NTSC / PAL

Počet snímok za sekundu:
30, 60

Digitálny zoom:
10 cm - xxx

Video formát:
MOV, kodek: H.264

Rozhrania a konektory:
HDMI, mini USB konektor, microSD slot (možno použiť microSD karty do kapacity 64 GB)

funkcia:
Funkcia fotografovanie
Funkcia automatického zapnutia / vypnutia nahrávania pri naštartovaní / vypnutí automobilu
Možnosť nastavenia dátumu a času
časová slučka
Zabudovaný mikrofón a reproduktor

Vstup do kamery:
DC 5,0 V; 1A (Maximum)

napájanie:
12V / 24V

Rozmery:
113 x 24,1 x 30 mm.

hmotnosť:
122 g.

Obsah balenia:
HD kamera GS 600 HD
Držiak do auta
USB kábel
diaľkový ovládač
Nabíjačka do auta (CL adapter)
Batéria Li-Ion 3,7V / 900 mAh
Český manuál, anglický manuál, záručný list

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fun Beat GS-600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fun Beat GS-600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fun Beat-GS-600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fun Beat-GS-600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fun Beat GS-600.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií