PET AP+ plus nový vizuál

G21 Smart Smoothie vitality graphite black SM-1680NGGB

Zobraziť katalóg
G21 Smart Smoothie vitality graphite black SM-1680NGGB
5 5 hodnotení
Stolný mixér 1680W, nádoba 2.5l, 32000ot./min., viečko s lievikom, vhodný aj na prípravu RAW stravy, tepelná poistka proti prehriatiu
Kód:  EAG002h1 Produktové číslo:  SM-1680NGGB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

G21 Smart Smoothie vitality graphite black SM-1680NGGB Predaj skončil

G21 Smart Smoothie vitality graphite black SM-1680NGGB

Čo takto vyrobiť si lahodný kokteil, sviežu zmrzlinu, ovocné smoothie, znamenitý dezert či jemnú nátierku? Výkonný multifunkčný mixér G21 Smart smoothie to všetko hravo zvládne! Tento skvelý pomocník do kuchyne dokáže mixovať, miešať, sekať, poradí si jednoducho s akýmkoľvek mechanickým spracovaním všetkých surovín, na ktoré máte práve chuť.

Nováčik do rodiny

Kvalitný a výkonný multifunkčný mixér G21 Smart Smoothie Vitality je nová generácia veľmi obľúbených mixérov Perfect Smoothie. Mixér Smart Smoothie Vitality disponuje vylepšeným chladením ložiska a nožov a dochádza tak k nižšiemu zahrievaniu tekutiny. Ďalej tiež bolo vylepšené odhlučnenie motora mixéra a zvýšený výkon na úctyhodných 1680 W.

Vylepšené bolo aj ovládanie. Je vykonávané pomocou dotykových tlačidiel a všetky nastavenia je vidieť na prehľadnom čiernobielom displeji.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektné ovládanie
  • Vysoký výkon
  • Kvalitné čepele
  • Mixovacia nádoba s objemom 2,5 l
  • Ergonomická rukoväť

Dokonale jednoduchá manipulácia

Mixovacia nádoba s objemom 2,5 l je konštruovaná tak, aby dokázala spracovať studené, vlažné aj horúce pokrmy. Nemusíte sa tak zbytočne zdržiavať čakaním na ich vychladnutie.

Ergonomická rukoväť a viečko zaisťuje dokonale jednoduchú a pohodlnú manipuláciu s mixérom. Viečko je navyše opatrené aj lievikom, ktorý umožňuje pridávanie surovín aj v priebehu procesu mixovania. Mixér G21 vás zaručene očarí svojou všestrannosťou, vďaka ktorej sa uplatní pri každodennom varení.

Zvládne naozaj takmer všetko

Výkonný multifunkčný mixér G21 Smart smoothie nielenže dokáže mixovať, miešať, sekať, ale tiež vie vyrábať sorbety, ovocné dezerty, koktaily, nátierky, smoothie, zmrzliny a pod. Pre svoj vysoký výkon je veľmi vhodný aj pre RAW kuchyňu. Nádoba s objemom 2,5 l (súčasťou mixéra je 1 nádoba) je konštruovaná tak, že dokáže spracovávať ako studené, vlažné, tak aj horúce pokrmy, ako sú polievky, omáčky a pod.

Ovocné a zeleninové kokteily

Medzi výhody G21 Smart smoothie patrí jeho výborné spracovanie, ktoré svojim mechanickým mixovaním "rozbije" bunky namixovaného ovocia, zeleniny a ďalších ingrediencií, čo umožní ľudskému telu jeho lepšiu asimiláciu (vstrebanie). Navyše dokáže rozmixovať aj tvrdú vlákninu napríklad z mrkvovej vňate, čím do seba dostanete blahodarné živiny, ktoré by ste za normálnych okolností neboli schopní požiť. Na rozdiel od šťavy z odšťavovača získate pri spracovaní ovocia a zeleniny v mixéri krémovú, hladkú šťavu, ktorá je plná hodnotnej vlákniny. Vďaka tomu je veľmi obľúbený v RAW kuchyni (surová strava).

Doma aj profesionálne

Smart smoothie je vhodný ako do domácnosti, tak aj do komerčných prevádzok. Súčasťou mixéra je ergonomická rukoväť a viečko, ktoré uľahčujú manipuláciu s mixérom. Viečko mixéra je opatrené lievikom, ktorý umožňuje pridávanie surovín v priebehu mixovania. Pomocou tlačidielka urýchlite mixovanie hustých alebo zmrazených surovín, ktoré pri mixovaní vytvárajú vzduchové kapsy.

Mixovanie

Tento spôsob spracovania bude iste najčastejší spôsob využitia vášho mixéra. Prístroj Smart smoothie umožňuje dosiahnutie najlepších výsledkov pri mixovaní a to pri akejkoľvek rýchlosti. Nech robíte smotanové koktaily, pálivé zálievky, šľahané lahodné krémy, mliečne náhrady, miešané nápoje alebo miešate cesto či maslo - to všetko je pre mixér Smart smoothie  jednoduché.

Výroba zmrzliny

Vo vašom mixéri Smart smoothie si môžete urobiť ten najúžasnejší dezert a tým je lahodná domáca zmrzlina. A ešte úžasnejšie je, že si zmrzlinu urobíte za menej ako jednu minútu! Vysoké otáčky čepele dokážu ohriať svojim trením potravu pridanú na spracovanie a rezné čepele rozdrvia a nakrájajú mrazené suroviny behom niekoľkých sekúnd. Mixér Garden21 Smart smoothie pracuje tak rýchlo, že celý proces trvá asi 30 sekúnd, takže zmrznuté suroviny nestihnú roztopiť. Počas chvíle vytvoríte hladkú a chutnú zmrzlinu.

Varenie

Varenie nie je so Smart smoothie žiadna veda! Pomocou tohto mixéra získate za štyri až šesť minút čerstvú, horúcu polievku plnú živín. Stačí do mixéra vložiť základné suroviny uvedené v recepte, otočiť vypínačom a získate vynikajúce krémovú zeleninovú polievku.

Mixér Smart smoothie nezvládne len polievky. Pomocou tohto mixéra môžete bez námahy robiť hladké omáčky, čerstvé desiate a rôzne pesta. Čerstvé, konzervované alebo mrazené ovocie sa dá v mixéri Smart smoothie premeniť na lahodné ovocné sirupy vhodné na poliatie zmrzlín, lievancov alebo vaflí.

Mletie mäsa a orechov

Nádoba s nožmi určenými na mixovanie tekutých surovín je vhodná aj na mletie potravín, ktoré obsahujú vlhkosť, ako sú orechy a mäso. Zo surového alebo vareného mäsa či orieškov môžete vyrobiť vynikajúce maslo či nátierky.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Smoothie Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre G21 Smart Smoothie vitality graphite black SM-1680NGGB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 Smart Smoothie vitality graphite black SM-1680NGGB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte G21 Smart-Smoothie Vitalität Graphitschwarz SM-1680NGGB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte G21 Smart-Smoothie Vitalität Graphitschwarz SM-1680NGGB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: G21 Smart Smoothie vitality graphite black SM-1680NGGB.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií