PET alzaplus segmenty sda v2

Gallet ASP 510

Zobraziť katalóg
Gallet ASP 510
4,0 4 hodnotení
Vreckový vysávač príkon 700W, sáčok 3l, filter HEPA H12, kovová teleskopická trubka, vzduchový turbokefa, hubica na tvrdé podlahy, parketová hubica, vankúšová hubica, štrbinová hubica, mäkčené pojazdové kolieska
Kód:  GALVB004 Produktové číslo:  GALASP510

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gallet ASP 510

Snívate o čistých podlahách, kobercoch a čalúnenom nábytku bez jediného smietka prachu? Vreckový vysávač Gallet ASP 510 Desire váš sen premení v realitu. Ide totiž o spoľahlivého pomocníka, ktorý zanechá vašu domácnosť dokonale čistú. Aj napriek tomu, že je vysávač vybavený ECO motorom s nižším príkonom 700 W, zachováva si vysávač vysokú účinnosť vysávania, ktorá za sebou nezanechá jediné smietko prachu. 

Kľúčové vlastnosti

  • ECO motor s príkonom 700 W si zachováva vysoký sací účinok
  • skvelý filtračný účinok má na starosti kvalitný HEPA filter č. 12
  • akčný rádius činí 10 metrov
  • do prachového vrecka sa zmestia až 3 litre nečistôt
  • praktická integrovaná rukoväť uľahčí prenášanie
  • jednoduchú manipuláciu zaisťuje koliesko otočné o 360°
  • ochrana proti prehriatiu chráni motor pred poškodením

Výkonný pomocník

Silu sacieho výkonu je možné regulovať v závislosti od povrchu, ktorý práve vysávate. Nechýba preto ako elektronická regulácia na tele vysávača, tak ani regulácia mechanická na držadle hadice. O skvelý filtračný účinok sa postará kvalitný HEPA filter č. 12. Všetky nečistoty a prach sú počas vysávania zachytené v prachovom sáčku s kapacitou 3 litre. Akonáhle je sáčok plný, upozorní vás na to signalizácia svetelného panelu. Samozrejme nechýba ani bezpečnostná poistka, ktorá má a úlohu ustrážiť chýbajúci sáčok. Napájací kábel dosiahne do vzdialenosti 7 metrov a akčný rádius činí až 10 metrov. Aby sa motor vysávača nikdy neprehrial, je vybavený ochranou proti prehriatiu. 

Moderný vzhľad a pohodlná manipulácia

Gallet ASP 510 Desire je domáci pomocník, za ktorého vzhľad sa rozhodne nemusíte hanbiť. Vyniká svojím moderným a elegantným dizajnom, takže nebude váš príbytok hyzdiť, nech už ho postavíte kamkoľvek. Ľahkú manipuláciu zaisťuje koliesko otočné o 360 °, preto je pohyb vysávača plynulý a vy sa nebudete musieť pri luxovaní toľko namáhať. Výrobca myslel aj na to, aby nedošlo k poškodeniu vašich podláh, preto vybavil vysávač mäkčenými kolieskami. Akonáhle s vysávaním skončíte, stačí vysávač jednoducho vziať za integrovaný držiak preniesť ho, kam potrebujete.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
28,5 cm Hotovo!
Výška
39 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nevíte,kde jsou k dostání náhradní sáčky do vysavače Gallet ASP 510, který jsem u vás koupila? Na webu Alzy jsem je nenašla a jinde na internetu také ne. Čekala bych, že Alza prodává ke zboží též příslušenství... Děkuji.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je normální, že se šňůra sama navíjí bez zmáčknutí tlačítka? Děkuji

Diskusia a poradňa k Gallet ASP 510
Príslušenstvo pre Gallet ASP 510 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet ASP 510. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet ASP 510. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet ASP 510. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet ASP 510.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií