AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Gallet BOU 121 Vitré

Zobraziť katalóg
Gallet BOU 121 Vitré
3,3 3 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.2 l, príkon 1630W, materiál: nerez, automatické vypnutie, filter, kontrolka prevádzky, ochrana pred chodom naprázdno, ochrana pred prehriatím, otočná základňa, skrytá špirála, ukazovateľ vodnej hladiny a úložný priestor pre kábel, typ filtra: trvalý, nehrdzavejúca oceľ
Kód:  GALRK927 Produktové číslo:  GALBOU121

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gallet BOU 121 Vitré

Rýchlovarná kanvica Gallet BOU 121 Vitré Vlastnosti/technológia

Rýchlovarná kanvica je dnes okrem ohrievania vody taktiež vyhľadávanou dizajnovou vložkou. V mnohých prípadoch práve kanvica tvorí v miestnosti pomyselnú čerešničku na torte. Nerezová rýchlovarná kanvica na vodu Gallet je skvelým doplnkom do modernej domácnosti. Veľmi rýchle ohriatie vody zaisťuje príkon 1630 W, vďaka čomu bude čakanie na vriacu vodu minulosťou. Najväčšou prednosťou je objem 1,2 l a tiež aj trvalý filter. Tento model sa pýši vstavanou poistkou proti ohrevu naprázdno. Špirála rýchlovarnej kanvice Gallet BOU 121 Vitré nie je vidieť, pretože je zakrytá výhrevným dnom. Vďaka tomu sa zníži usadzovanie vodného kameňa. Automatické vypnutie sa radí medzi funkcie, na ktoré si zvyknete v priebehu chvíľky. Kanvica sa teda sama vypne hneď ako uvarí vodu. Aby ste mali lepší prehľad o množstve vody vnútri, je tu inštalovaný ukazovateľ vodnej hladiny. Dobrú správu má výrobca aj pre tých , ktorí sa občas strácajú v tom, či je prístroj zapnutý alebo vypnutý. Ako veľmi elegantné riešenie sa javí implementácia kontrolky chodu. Otočná základňa umožňuje rýchlovarnú kanvicu kedykoľvek vziať a vrátiť ho naspäť aj z iného uhla.

Hlavné prednosti rýchlovarnej kanvice Gallet BOU 121 Vitré

  • Rýchlovarná kanvica Gallet pracuje s príkonom 1630 W
  • Na výrobu bol využitý materiál, ktorým je nerez
  • Kanvica má objem 1,2 l
  • Otočná základňa prispôsobuje ovládanie rýchlovarnej kanvice ľavákom a pravákom
  • Poistka proti zapnutiu bez vody
  • Vodoznak umožňuje rýchlo určiť hladinu vody v kanvici
  • Výhrevná špirála je ukrytá pod teplovodivým dnom
  • Rýchlovarná kanvica Gallet disponuje trvalým filtrom
  • Po uvarení vody sa prístroj sám vypne
Rýchlovarná kanvica Gallet BOU 121 Vitré Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,2 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
1 630 W Hotovo!
Typ filtra
Trvalý Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gallet BOU 121 Vitré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet BOU 121 Vitré . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet BOU 121 Vitré. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet BOU 121 Vitré. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet BOU 121 Vitré.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií