MS hokej MS hokej

Gallet BOU 745 Quenza

Zobraziť katalóg
Gallet BOU 745 Quenza
Rýchlovarná kanvica objem 2 l, príkon 2200W, materiál: sklo, filter, kontrolka prevádzky, led osvetlenie, otočná základňa, skrytá špirála a úložný priestor pre kábel, typ filtra: trvalý, čierna
Kód:  ETAGA573 Produktové číslo:  GALBOU745

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gallet BOU 745 Quenza

Rýchlovarná kanvica už nie je len otázkou praktickosti, ale stala sa časom aj dizajnovým prvkom našich domácností. Rýchlovarná konvica Gallet BOU 745 Quenza vám žiadnu hanbu rozhodne neurobí! Jej sklenené vyhotovenie s vnútorným LED osvetlením sa stane pýchou vašej kuchyne. Ponúkne vám objem 2 litre, čo hravo vystačí na prípravu 8 šálok. Kanvica rýchlovarná disponuje užitočnými bezpečnostnými funkciami, a to ochranou proti prehriatiu pri zapnutí bez vody a funkciou automatického vypnutia. To znamená, že sa kanvica po dosiahnutí bodu varu sama vypne, a tak ju nemusíte strážiť. Pre váš prehľad je kanvička vybavená ukazovateľom vodnej hladiny. A vďaka otočnej základni je možné prístroj vziať a následne vrátiť aj pod iným uhlom.


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Gallet BOU 745 Quenza

  • Kanvica s objemom 2 litre
  • Funkcia automatického vypnutia
  • Ochrana proti prehriatiu pri zapnutí bez vody
  • Praktická otočná základňa
  • Prehľadný ukazovateľ vodnej hladiny
  • Kvalitné sklenené spracovanie s LED vnútorným osvetlením
  • Kábel môžete vložiť do skrytého priestoru
  • Filtračné sitko chráni pred usadeninami vodného kameňa

Kanvica Gallet BOU 745 Quenza s objemom 2 litre

Rýchlovarná kanvica Gallet BOU 745 Quenza má príjemné vnútorné osvetlenie a kvalitné sklenené vyhotovenie, ktoré krásne doplní váš interiér. Kanvica so svojím objemom 2 litre vystačí na prípravu až 8 šálok. Vysoký výkon 2 200 W zaistí rýchle ohriatie vody.

Jednoduché a praktické používanie sklenenej kanvice Gallet BOU 745 Quenza

Ovládanie sklenenej rýchlovarnej kanvice Gallet BOU 745 Quenza je úplne jednoduché. Stačí stlačiť tlačidlo na kanvici, otvorí sa veko a vy len dovnútra nalejete potrebné množstvo vody. Kábel môžete vložiť do skrytého priestoru, takže vám nebude nikde prekážať. Filtračné sitko navyše ochráni váš nápoj pred usadeninami vodného kameňa.

Bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnosť je základom každého výrobku. Rýchlovarná kanvica sklenená Gallet BOU 741 Brinay je však vybavená dokonca dvojitým bezpečnostným systémom. Tento systém sa aktivuje v prípade, že dôjde k prehriatiu konvice alebo ak spustíte konvičku naprázdno.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Vlastnosti

Objem
2 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Trvalý Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gallet BOU 745 Quenza Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet BOU 745 Quenza . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet BOU 745 Quenza.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií