Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gallet BRO505B

Zobraziť katalóg
Gallet BRO505B
2,5 2 hodnotení
Kulmofén – príkon 600W, 2 rýchlosti prúdenia a teploty vzduchu, tvarovacia kefa, otočný napájací kábel, pútko na zavesenie, dĺžka napájacieho kábla 1.8m
Kód:  GALKUF02 Produktové číslo:  GALBRO505B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gallet BRO505B

Každú ženu túžiacu po dokonalom účese poteší teplovzdušný kulmofén Gallet BRO505B, ktorý sa stane súčasťou vášho každodenného života i skvelým pomocníkom pri tvorení elegantných účesov na oslavy, plesy, výročia, rokovania, do divadla a aj ďalšie dôležité životné momenty. Vďaka 600 W dokáže v okamihu vyčariť akokoľvek zložitý účes, a to aj vďaka 2 rýchlostiam prúdenia vzduchu a 2 teplotám. Na tele kulmy sa totiž nachádza čierny posuvný prepínač, ktorým môžete nastaviť teplotu a silu fúkania na nižší, či vyšší stupeň. Jednoducho odnímateľná tvarovacia kefa má priemer 2 cm, takže si ním pohodlne vytvarujete aj uzavretejšie lokne. Súčasťou je aj napájací kábel s dĺžkou 1,8 m.

Zásadné výhody kulmofénu Gallet BRO505B

  • Príkon motora je 600 W
  • Je možné voliť medzi dvoma rýchlosťami prúdenia vzduchu a dvoma teplotami
  • Súčasťou je tvarovacia kefa s priemerom 2 cm na tvorenie kučier
  • Napájací kábel s dĺžkou 1,8 m
  • Vybavený praktickým pútkom na zavesenie
  • Jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba kulmofénu Gallet
  • Úroveň hluku 70 dB
  • Farba: čierna

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gallet BRO505B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet BRO505B . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet BRO505B Lockenbürste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet BRO505B Lockenbürste. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet BRO505B.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií