AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Gallet GRI 630

Zobraziť katalóg
Gallet GRI 630
4,5 11 hodnotení
Elektrický gril stolový 2200 W, grilovacia plocha s deleným povrchom 25 x 50 cm, antiadhézna povrchová úprava, plynulá regulácia teploty
Kód:  GALGR002 Produktové číslo:  GALGRI630

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gallet GRI 630

Ľahko zostaviteľný elektrický gril s príkonom 2200 W je ideálny na občasné vonkajšie alebo domáce grilovanie. Jeho nelepivá platňa s rozmerom 25 × 50 cm sa delí na dve polovice: hladkú časť (na grilovanie potravín bez mriežkového efektu) a rebrovanú časť.

vypnuté
Gallet GRI 630 stolní

Jednoduché prevádzkovanie

Používanie a prevádzkovanie grilu je veľmi jednoduché. Stačí zasunúť nástrčkový termostat a potom intuitívne a pohodlne ovládať pomocou otočeného regulátora až do maximálnej teploty 230 °C.

vypnuté
Gallet GRI 630 stolní

vypnuté
Gallet GRI 630 stolní

Mastnota na svojom mieste

S prebytočnou mastnotou a jej nežiaducim stekaním si hravo poradí otvor na odvod tukov a ľahko umývateľná odkvapkávacia tácka. Čistenie a upratovanie po grilovaní je tak veľmi jednoduché.


Bez rizika úrazu

Nebojte sa popálenín. Bezpečnosť pri obsluhe zaisťujú tepelne odizolované držadlá a pre váš maximálny pocit istoty je gril vybavený protišmykovými nožičkami, ktoré mu prepožičiavajú spoľahlivú stabilitu.

vypnuté
Gril Gallet

Kľúčové vlastnosti

  1. Platňa s deleným povrchom
  2. Pohodlné ovládanie teploty pomocou otočného regulátora
  3. Otvor na odvod tukov
  4. Tepelne odizolované držadlá zaisťujú bezpečnú obsluhu
  5. Jednoduché zostavenie, obsluha aj údržba
  6. Ideálne na použitie v domácnostiach

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gallet GRI 630 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet GRI 630. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet GRI 630. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet GRI 630. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet GRI 630.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií