AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Gallet MAH 302

Zobraziť katalóg
Gallet MAH 302
4,9 19 hodnotení
Hotdogovač 350W, pre 1-12 párkov, 3 stupňový spínač, 2 vertikálne nástrčné tŕne, varná nádobka s nepriľnavým povrchom, odnímateľný nástavec na varenie 1-6 vajec, možnosť varenia kukurice
Kód:  GALHD002 Produktové číslo:  GALMAH302

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gallet MAH 302

Cenovo výhodný a praktický hotdogovač na prípravu až 12 párkov, ktorý ocenia najmä milovníci tohto populárneho pokrmu. Na prípravu obľúbených párkov v rožku je prístroj vybavený dvoma vertikálnymi nástrčnými tŕňmi z nehrdzavejúcej ocele, ktoré umožňujú nahriať rožky a vyrobiť v nich potrebné otvory pre párok.

Varná nádobka disponuje nepriľnavým povrchom, čo veľmi uľahčuje jej plnenie a tiež čistenie. V balení sa nachádza nástavec na varenie vajec a zrazu si môžete pripraviť až 6 vajec. V Hotdogovači sa tiež dá uvariť kukurica. Veľmi praktická je tiež možnosť zapnúť samostatne varnú nádobku alebo tŕň na ohrievanie pečiva. 3stupňový spínač zaisťuje naozaj jednoduché ovládanie, ktoré zvládne naozaj každý.

Vlastnosti:

  • Ohrev 1-12 párkov
  • Varenie 1-6 vajec
  • Rozpekanie pečiva
  • 3stupňový spínač
  • Jednoduché čistenie
  • Možnosť varenia kukurice

Parametre a špecifikácie:
Príkon:
350 W

Farebné prevedenie:
Biela

Rozmery:
28 x 34 x 22 cm

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky hotdogovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gallet MAH 302 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet MAH 302. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet MAH 302. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet MAH 302. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet MAH 302.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií