Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Gallet MT190 Amboise

Zobraziť katalóg
Gallet MT190 Amboise
Stolný mixér – mixuje, seká, drví, mieša, 2 stupňová regulácia otáčok s funkciou PULSE pre maximálne otáčky, rozsah otáčok (15000–20000ot./min), sklenená pracovná nádoba s objemom 1.5l, odmerka vo veku, nerezové mixovacie nože, bezpečnostná poistka proti zlému zloženiu, ochrana proti prehriatiu, príkon 750W, dĺžka napájacieho kábla 1.2m
Kód:  GALSM417 Produktové číslo:  GALMT190

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gallet MT190 Amboise

Oriešky, semienka, ovocie, voňavé kávové zrná, zelenina a čerstvé bylinky – stolný mixér Gallet MT190 Amboise dokáže pracovať s odolnými aj jemnejšími prísadami. Vzhľadom na stabilný príkon 750 W a rýchlosť 20000 ot./min si aj kuchársky začiatočník ľahko pripraví poctivé mliečne kokteily, ovocné nápoje, dezerty a domáce polievky. Okrem 2 stupňovej regulácie rýchlostí milo prekvapí tiež pulznou funkciou preto, aby bol výsledok dokonalý a rozmixovali sa ľahko aj tvrdé kúsky. Aj v drvení ľadu je preborník, rozdrví ho rýchlo a ľahko, a tak môžete obľúbené koktaily pripravovať stále. Pracovná nádoba je vyrobená zo skla, ktoré sa nebojí ani vysokých teplôt, takže sa hodí aj na mixovanie horúcich polievok. Súčasťou výbavy Gallet MT190 Amboise je samozrejme tiež Sekáčik.

Kľúčové znaky stolného mixéra Gallet MT190 Amboise

  • Ideálny na: Smoothie, Polievky, Zeleninové pyré a drvenie ľadu
  • Až 20000 ot./min
  • Príkon 750 W
  • Špeciálne funkcie: Pulzná funkcia
  • Zároveň v balení: Sekáčik

Stolný mixér, ktorý uľahčí prácu Gallet MT190 Amboise

Nevyhnutnou výbavou Gallet MT190 Amboise je aj funkcia turbo, ktorá je ideálna na spracovanie potravín, ktoré vyžadujú mixovanie na maximálny výkon.

Parametre a špecifikácia

Príkon
750 W Hotovo!
Maximálne otáčky
20 000 ot./min Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Vhodné pre
Drvenie suchých plodov, Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
750 W Hotovo!
Maximálne otáčky
20 000 ot./min Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Drvenie suchých plodov, Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!
Objem nádoby
1,5 l Hotovo!
Materiál nádoby
Sklo Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Sekáčik Hotovo!
Počet nádob
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gallet MT190 Amboise Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet MT190 Amboise . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet MT190 Amboise. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet MT190 Amboise. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet MT190 Amboise.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií