AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Galvanická žehlička pleti s fotónovou terapiou

Zobraziť katalóg
Galvanická žehlička pleti s fotónovou terapiou
Masážny prístroj je moderný kozmetický prístroj, ktorý kombinuje hneď niekoľko technológií ošetrenia, hmotnosť 190g
Kód:  HRAa5852 Produktové číslo:  8594166100503

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Galvanická žehlička pleti s fotónovou terapiou Predaj skončil

Galvanická žehlička pleti s fotónovou terapiou

Galvanická žehlička pleti s fotónovou terapiou je moderným kozmetickým prístrojom, ktorý účinne stará o pleť pomocou dvoch technológií ošetrenia pleti, a to galvanickým prúdom a fotónovou terapiou. Pôsobením g alvanického prúdu, ktorý generuje aplikátor z ušľachtilej nerezovej ocele, sa urýchľuje metabolizmus vo všetkých vrstvách kože. Dochází k celkové detoxikaci podkožní tkáně a k vyplavování iontů z buněk. Zvyšuje se propustnost pórů pleti a buňky mnohonásobně lépe vstřebávají aktivní látky z kosmetických krémů, masek a sér.

Ošetrenie pleti galvanickým prúdom je veľmi efektívna metóda dosahujúce skvelých výsledkov. Po procedúre bude vaša pleť bude krásna, omladená a hebká.Žehlička ponúka tri režimy galvanického prúdu, a to čistenie, obnovu a lifting. Nastaviť si môžete aj tri rôzne úrovne intenzity - nízku, strednú alebo vysokú.

hlavné prednosti

  • ošetrenie galvanickým prúdom
  • tri režimy galvanického prúdu
  • tri úrovne výkonu galvanického prúdu
  • fotónová terapia
  • dva svetelné režimy fotónovej terapie
  • vhodné pre domáce použitie
  • vhodné pre všetky typy pleti
  • jednoduchá obsluha

Fotónová terapia

Pri fotónovej terapii preniká do tela svetelná energia ako prúd fotónov, ktorý je vstrebaný fotoreceptory vo vnútri buniek. Svetelnú energiu každého aplikátora zaisťuje 36 výkonných LED diód. Táto metóda ošetrenia je vhodná pre ošetrenie mäkkých tkanív a pre riešenie špecifických kožných problémov. Pôsobením svetelnej energie sa regenerujú tkanivá a tvoria sa kolagén, ktorý je nutný pre vypnutie pleti a redukciu vrások.

Fotónová terapia využíva dva svetelné režimy, a to svetlo červenej a modrej.Červené svetlo podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu, zlepšuje cirkuláciu krvi v podkožnom tkanive a zabraňuje tvorbe pigmentu. Modré svetlo má antibakteriálne a protizápalové účinky a slúži ako prevencia proti tvorbe akné. 

Vhodné pre domáce použitie

Veľkou prednosťou galvanické žehličky, ktorá kombinuje technológie používané v kozmetických salónoch, je jej použitie v pohodlí vášho domova.Ošetrenie je bezpečné a bezbolestné, veľmi šetrné k pokožke. Je vhodné pre všetky typy pleti. Prístroj sa jednoducho ovláda pomocou tlačidiel, je veľmi ľahký a kompaktný, v ruke sa pohodlne drží. Rozmaznávajte svoju pleť s týmto špičkovým masážnym prístrojom, aby bola krásna, zdravá a pôsobila mladistvým a sviežim dojmom.

Parametre a špecifikácie:

Vlnová dĺžka červeného svetla:
622 × 628 nm

Vlnová dĺžka modrého svetla:
462 × 468 nm

napájanie:
Adaptérom zo siete 220 V (súčasť balenia)

Rozmery:
5,5 × 16 × 5 cm

hmotnosť:
190 g

Obsah balenia:

  • 1 aplikátor na galvanický prúd
  • 2 aplikátory na fotónovú terapiu
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je nutné používat nějaký vodící gel? Případně jaký?

Diskusia a poradňa k Galvanická žehlička pleti s fotónovou terapiou
Príslušenstvo pre Galvanická žehlička pleti s fotónovou terapiou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Galvanická žehlička pleti s fotonovou terapií. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Haut Galvanic Spa mit Photonentherapie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Haut Galvanic Spa mit Photonentherapie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skin Galvanic Spa foton terápiával.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií