PET AlzaBoxy Q1

GAMDIAS EREBOS Extension Laser

Zobraziť katalóg
GAMDIAS EREBOS Extension Laser
3,0 2 hodnotení
Herná myš herná, drôtová, laserová, 8200DPI, 8 tlačidiel, integrovaná pamäť, USB
Kód:  GAM024 Produktové číslo:  GMS7510

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GAMDIAS EREBOS Extension Laser

Herné príslušenstvo od spoločnosti GAMDIAS sa veľmi rýchlo zaradilo do vyhľadávanej kategórie náročných užívateľov, ktorí však chcú aj nejaké to euro ušetriť. Model s priezviskom EREBOS Extension sa pýši laserovým senzorom s fantastickým rozlíšením 8200 DPI.

Aby bola citlivosť snímania využitá na maximum, má rýchly prenos s 1000 Hz odozvou. Ani pri divokom stláčaní nebude jej životnosť ohrozená. Tlačidlá sú navrhnuté na 10 miliónov kliknutí, takže sa klávesnica hodí aj na búrlivé klikanie. Svojim ergonomickým vyhotovením nadchne pravákov aj ľavákov, pretože disponuje skvelým systémom výmenných bočných panelov.

Razantne zvýši šancu na dobrý zásah


Osem jednoducho programovateľných tlačidiel zvýši vašu hráčsku efektivitu tým, že budete mať na jednom tlačidle celú zostavu po sebe idúcich príkazov. Pripravte si kompletné makro príkazy, klávesové skratky, služby operačného systému alebo kontrolujte multimediálny prehrávač. Navolené možnosti sa ukladajú do internej pamäte, kam sa vojde až šesť profilov. Niektorí navyše uvítajú možnosť meniť hmotnosť myši pomocou štvorice 5 g závaží.

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,8 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,8 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GAMDIAS EREBOS Extension Laser Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GAMDIAS EREBOS Extension Laser . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GAMDIAS EREBOS Erweiterung Laser. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GAMDIAS EREBOS Erweiterung Laser. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GAMDIAS Erebos Extension Laser.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií