AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GAMDIAS EROS V2

Zobraziť katalóg
GAMDIAS EROS V2
Herné slúchadlá virtuálny priestorový zvuk 7.1, kábel na ovládanie hlasitosti, nastaviteľný mikrofón, pozlátený konektor USB
Kód:  XXGAM050c Produktové číslo:  GHS3200

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GAMDIAS EROS V2

Slúchadlá GAMDIAS EROS V2 majú moderný tvar a krištáľovo čistý zvuk. Slúchadlá používajú špičkové 50mm neodymové magnety (NdFeB) pre hlasné nadmorské výšky, jasné basy a hlboké basy s dobrým výkonom. Náhlavná súprava pokrýva širokú škálu vyrobeného zvuku a môže priniesť zážitok, akoby ste boli v hre alebo na koncerte s priestorovým zvukom 7.1.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel GAMDIAS EROS V2

  • Virtuálne 7.1 zvuk
  • Bohaté basy s 50mm meničmi
  • Pohodlné ušné podložky
  • Polohovateľný mikrofón
  • Môže byť pripojený cez 3,5 mm konektor alebo USB

Pohodlné a všestranné slúchadlá

Sú skvelým pomocníkom pri hraní hier, počúvaní hudby a pri telefonovaní prostredníctvom počítača . Ľahká konštrukcia zaručuje vaše pohodlie aj pri dlhom používaní. Oblúk hlavy môže byť nastavený na niekoľkých úrovniach, aby sa optimálne prispôsobil akejkoľvek hlave. Čalúnené náušníky izolujú okolitý zvuk, takže vás nič nemôže rušiť a iba prehrávať alebo počúvať hudbu. Určite oceníte vodič na kábli a nastavíte pozíciu mikrofónu s potlačením šumu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Dá se tyhle sluchatka připojit do xbox one s?

Diskusia a poradňa k GAMDIAS EROS V2
Príslušenstvo pre GAMDIAS EROS V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GAMDIAS EROS V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GAMDIAS EROS V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GAMDIAS EROS V2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GAMDIAS EROS V2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií