AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GAMDIAS HADES Extension Optical

Zobraziť katalóg
GAMDIAS HADES Extension Optical
4,5 11 hodnotení
Herná myš herná, optická, 3200dpi, 7 +1 tlačidiel, podsvietené tlačidlá, integrovaná pamäť, USB
Kód:  GAM021a Produktové číslo:  GMS7001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GAMDIAS HADES Extension Optical

Myš GAMDIAS HADES Extension má dobré predpoklady pre zužitkovanie vašich herných skúseností na lepšie výsledky. Vysoko presné snímanie polohy vašej ruky zariadi senzor s rozlíšením 3200 DPI. Aby bola citlivosť snímania využitá na maximum, má rýchly prenos s 1000Hz odozvou. Ani pri divokom stláčaní nebude jej životnosť ohrozená. Tlačidlá sú navrhnuté pre 10 miliónov kliknutí, takže sa hodí aj pre búrlivé klikačky. Profesionálny ergonomický dizajn je symetrický a dovolí byť v maximálnom strehu aj pri niekoľkohodinovej hernej seanse.

Prednosťou modelu sú ľahko vymeniteľné bočné panely pre prispôsobenie, detailné nastavenie podsvietenia a tlačidlo HERA, ktoré vás prenesie na oficiálnu stránku plnú najnovších aplikácií. Rozšírené sú aj funkcie ovládania - počtom tlačidiel aj profilov. Jednoducho programovateľné tlačidlá zvýšia vašu hráčsku efektivitu tým, že budete mať na jednom tlačidle celú sadu po sebe idúcich príkazov. Pripravte si kompletné makro príkazy, klávesové skratky, služby operačného systému alebo kontrolujte multimediálny prehrávač. Navolené možnosti sa ukladajú do internej pamäte, kam sa vojde 6 profilov.

Parametre a špecifikácia

Šírka
8,13 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,45 cm Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,13 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,45 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GAMDIAS HADES Extension Optical Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GAMDIAS HADES Extension Optical. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GAMDIAS HADES Extension Optical. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GAMDIAS HADES Extension Optical. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A GAMDIAS HADES Extension Optical.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií