Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma MPLA317263

Acer Windows Mixed Reality Headset + pohybové ovládače

Zobraziť katalóg
Acer Windows Mixed Reality Headset + pohybové ovládače
4,0 2 hodnotení
VR okuliare – 2×LCD 1440×1440, 90Hz, HDMI 2.0, USB 3.1 Gen 1
Kód:  ACRVR2 Produktové číslo:  VD.R05EE.003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Windows Mixed Reality Headset + pohybové ovládače Predaj skončil

Acer Windows Mixed Reality Headset + pohybové ovládače


Predstavte si vzrušenie z virtuálnej reality v kombinácii s fenomenálnym priestorovým uvedomením, ktoré prináša skutočne fascinujúce zážitky.

  • Utečte do svojho vysnívaného sveta
  • Najrýchlejšie a najjednoduchšie nastavenia
  • Inside-Out sledovanie
  • Viac ako 20 000 univerzálnych Windows aplikácií
logo
 

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smartfóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer tiež vyvíja cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, kedy Acer oslavuje štyridsiate výročie svojho založenia, sa radí medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.


Acer Windows Mixed Reality Headset

Sloboda pohybu

Zabudnite na ťažké rozmiestňovanie senzorov na steny izby a ponorte sa do akéhokoľvek prostredia vďaka výhodám Inside-Out sledovania.

Acer Windows Mixed Reality Headset

Odklopiteľný priezor

Dočasné prerušenie už nemusí znamenať nutnosť skladania celého headsetu. Len nadvihnite priezor a znovu sa zapojte do reálneho sveta.

Acer Windows Mixed Reality Headset

Nastaviteľné dvojito vystužené uchytenie

Jednoduché nastavenie dvojito vystuženého popruhu zaisťuje dokonalé uchytenie na vašu hlavu.

Acer Windows Mixed Reality Headset

Utečte do svojho vysnívaného sveta

Vďaka personalizovaným virtuálnym plochám vybraným z oblasti cestovania, športu, kultúry, živých koncertov, cestovania časom, hier ako je Minecraft a viac než 20 000 univerzálnych Windows aplikácií môžete uniknúť zo všedného dňa a vstúpiť do svojho jedinečného sveta.

Acer Windows Mixed Reality Headset

Ponorte sa

Oveľa viac pohlcujúcich zážitkov pri voľnom pohybe virtuálnym prostredím vďaka šiestim stupňom slobody (Six Degrees of Freedom, 6DoF) a priestorovému zvuku.

Acer Windows Mixed Reality Headset

Rýchlejšie a jednoduchšie nastavenia

Windows headset ponúka najrýchlejšie a najľahšie nastavenia – budete pripravení na akciu za 10 minút aj menej.

Acer Windows Mixed Reality Headset

Väčšia interakcia

Pre väčšiu flexibilitu a slobodu vo svete Windows Mixed Reality majú užívatelia možnosť priamej komunikácie s ich prostredím.

Acer Windows Mixed Reality Headset

Nástroje pre cestovanie naprieč vašou novou realitou

Prechádzajte virtuálnymi svetmi bez námahy, váš headset bude reagovať na smer pohybu pohybových ovládačov.

Acer Windows Mixed Reality Headset

Pohybové ovládače

Vo Windows Mixed Reality sú vaše pohybové ovládače priamo sledované senzormi v headsete, takže môžu prirodzenejším spôsobom reagovať na vaše pohyby.

Acer Windows Mixed Reality Headset

Windows Mixed Reality

Windows Mixed Reality (WMR) spája vzrušenie z virtuálnej reality s fenomenálnym priestorovým uvedomením, ktoré prináša skutočne fascinujúce zážitky.

Acer Windows Mixed Reality Headset

Šesť stupňov slobody

Šesť stupňov slobody (6DoF) je termín používaný na označenie slobody pohybu, kedy sa môžete pohybovať v pevnom tele v trojrozmernom priestore. Takže sa môže telo vo Windows Mixed Reality pohybovať smerom dopredu/dozadu, hore/dole, doľava/doprava, vybáčať, zatáčať a kolísať sa.

Acer Windows Mixed Reality Headset

Sledovanie inside-out

Inside-Out sledovanie využíva na sledovanie vonkajšieho sveta okolo headsetu vstavanú sledovaciu kameru a automaticky mení jeho perspektívu bez nutnosti inštalácie prídavných senzorov do miestnosti.

Acer Windows Mixed Reality Headset

Priestorové audio

Priestorové audio umožňuje počuť zvuky z konkrétnych miest rovnako ako v reálnom svete a váš pokročilý pohybový ovládač potom uľahčuje pohyb vo virtuálnych priestoroch. Výsledkom je kombinovaný efekt, kedy je váš virtuálny a fyzický svet v dokonalej synchronizácii bez oneskorenia alebo skreslenia pre fenomenálny pocit prítomnosti.

 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné koupit ovladače samostatně?

bude mi to stačit a jestli rozjedu a tech cybernetic na HIGH ? i5 8400 8gb ddr4 2666mhz gtx 1060 6gb

bych chtěl vědět jak to audio funguje

dobry den prosim vas procesor i4790s bude stacit pre tieto okuliare? chcem ich len na warthunder tak tiez by som chcel vediet ci musim nainstalovat Windows X alebo mi staci sedmicka. a este aku GPU by ste mi poradili v economy kategorii?

Dobrý den, poběží tento headset plynule když mám: procesor AMD Phenom(tm) II X4 960T 3.00GHz, ram 8GB, typ systému 64bitový operační systém, grafika Radeon(TM) RX 460 Graphics. Děkuji

Dobry den.Mam pc zostavu: procesor amd fx8300,graficku kartu radeon r9 280x 3gb,ram 8gb bude statit tato zostava na plynuly chod windows mixed reality?dakujem.

Dobrý deň Mám tento notebook Odkaz do neznáma Chcem sa opýtať či tento notebook zvládne utiahnuť WMR na tomto headsete.

Dobrý den, jak je to s hrami, mohu normalně hrát například GTA5 ale na klávesnici a myši? Nebo musí být hry čístě jen upravené na VR + použití jen ovladačů? Nějak se mi to na google nepodařilo zjistit. Děkuji.

Dobrý deň, mám tento PC od Vás: Alza TopOffice 3020 (16GB RAM, Intel i5, SSD...) Otázka, ak dokúpim grafickú kartu, tak mi budú VR okuliare fungovať bez problému? Vďaka za odpoveď.

Zkoušel už někdo prodloužit kabel ?

12
Diskusia a poradňa k Acer Windows Mixed Reality Headset + pohybové ovládače
Príslušenstvo pre Acer Windows Mixed Reality Headset + pohybové ovládače Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Windows Mixed Reality Headset AH101 + pohybové ovladače. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Windows Mixed Reality szemüveg + vezérlőegység.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií