Alzaboxy Q1 Star Wars

Alcatel VR Headset

Zobraziť katalóg
Alcatel VR Headset
VR okuliare – pre smartphony o veľkosti displeja 3.5"-6"
Kód:  ALCP8000a2 Produktové číslo:  VRU1-2BALEU1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alcatel VR Headset

Vložte svoj mobilný telefón do virtuálnej reality a objavte neskutočný svet. Virtuálne okuliare Alcatel VR Headset vám poskytujú pohodlné používanie, ľahkú konštrukciu a precíznu optiku pre dokonale čistý obraz. Vstúpte do nových a fascinujúcich svetov, sledujte obľúbené 3D filmy a spoznajte neuveriteľný herný svet vo vašom mobilnom telefóne.

Kľúčové vlastnosti VR okuliarov Alcatel VR Headset

  • Okuliare pre smartfóny s veľkosťou displeja 3,5" – 6"
  • Vnútorné čalúnenenie s výrezom (vhodné pre užívateľov s dioptrickými okuliarmi)
  • Kompatibilné so Steam VR aplikáciami
  • Ľahká konštrukcia

Ľahké a precízne

Jednoduché použitie robí z týchto okuliarov dokonalého spoločníka. Stačí vložiť inteligentný telefón do okuliarov a jednoducho nasadiť na hlavu. Otvorí sa pred vami neskutočný svet virtuálnej reality. Okuliare sú kompatibilné so smartfónmi s uhlopriečkou 3,5" – 6".

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alcatel VR Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alcatel VR Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alcatel VR Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alcatel VR Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alcatel VR Headset.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií