AP+ nový vizuál Alzaboxy

Arozzi Leggero Red

Zobraziť katalóg
Arozzi Leggero Red
Herný stôl – výška stola 72.5 cm, rozmery dosky 114×72cm, hmotnosť 27.6kg, vlastnosti: vodoodolný, protišmykový povrch a systém na správu káblov, nosnosť 65kg, červená farba
Kód:  AROZ08d7 Produktové číslo:  ARENA-LEGG-RED

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arozzi Leggero Red

Elegantný herný stôl AROZZI Leggero v čierno-červenom vyhotovení

S herným stolom AROZZI Leggero získa váš herný priestor novú úroveň komfortu a praktickosti. Plusom je tiež jeho vydarený dizajn v čierno-červenom vyhotovení. Jeho doska totiž meria 114 cm na dĺžku a 72 cm na šírku. Stôl AROZZI Leggero je tak úplne ideálny do menších miestností a pohodlne naň postavíte monitor a klávesnicu s myšou. Vďaka kvalitným materiálom, odolnej konštrukcii a skvelému spracovaniu sú herné stoly AROZZI predurčené na dlhú životnosť bez kompromisov.

114 × 72 cm

Rozmery dosky

27,6 kg

Hmotnosť

72,5 cm

Výška

AROZZI Leggero

Inteligentne riešená kabeláž

V spodnej časti dosky stola AROZZI Leggero nájdete šikovný cable management systém, takže sa vám od stola nepotiahnu metre nevzhľadnej kabeláže. V doske stola AROZZI Leggero sú navyše nachystané hneď tri výrezy.

AROZZI Leggero

Doska s vysokou odolnosťou

Dosku stola AROZZI Leggero navyše kryje protišmykový a vodoodolný kryt z mikrovlákna, ktorý pokojne môžete použiť aj namiesto podložky pod myš. Výhodou je fakt, že kryt možno zo stola sňať a jednoducho pri nízkej teplote vyprať.

AROZZI Leggero

Stôl, ktorý vám zaistí ideálne herné podmienky

So stolom AROZZI Leggero nájdete ideálnu hernú polohu aj na dlhé herné seansy. Dosku možno totiž výškovo nastaviť. Stôl ako taký stojí na robustnej oceľovej konštrukcii.


Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolný, Protišmykový povrch, Systém na správu káblov Hotovo!
Šírka
114 cm Hotovo!
Hĺbka
72 cm Hotovo!
Výška
72,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolný, Protišmykový povrch, Systém na správu káblov Hotovo!

Rozmery

Šírka
114 cm Hotovo!
Hĺbka
72 cm Hotovo!
Výška
72,5 cm Hotovo!
Nosnosť
65 kg Hotovo!
Hmotnosť stola
27,6 kg Hotovo!

Materiál

Materiál konštrukcie
Oceľ Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Arozzi Leggero Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AROZZI Leggero černo/červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arozzi Leggero Red Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arozzi Leggero Red Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arozzi Leggero Red.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií