Doručení zdarma Alzaboxy

Assassin´s Creed Syndicate - Sword Cane

Zobraziť katalóg
Assassin´s Creed Syndicate - Sword Cane
Herné figúrky pre hru Assassin´s Creed Syndicate, obsahuje Sword Cane
Kód:  WG384c4
Assassin´s Creed Syndicate - Sword Cane Predaj skončil

Assassin´s Creed Syndicate - Sword Cane

Konečně si můžete splnit sen a pořídit si úžasné vybavení ze své oblíbené hry Assassin's Creed Syndicate. Vždycky vás zajímalo, jak skutečně funguje důkladná zbraň Sword Cane, která z obyčejné vycházkové hole udělá během vteřiny smrtící asasínskou čepel, se kterou Jacob rychle a tiše zabíjí své nepřátele? Nyní máte jedinečnou šanci to zjistit.


Vypnuto
Replika jako originál

Neuvěřitelná věrnost originálu

Kromě nádherně zdobené čepele, se navíc na holi nachází speciální tlačítko, po jehož stisknutí vystřelí druhá čepel ve tvaru kosy, s níž rovněž v řadách templářů způsobíte citelné poškození. Navíc je maketa provedena ve velikosti 1:1, takže spíše jako neškodná hračka působí jako skutečné vybavení zkušeného asasína, které jistě potěší srdce každého správného fanouška této fenomenální herní série.

Použité materiály modelu jsou plast a guma. Přestože nejde o opravdovou zbraň, důrazně doporučujeme držet repliku dále od dětí.


Parametre a špecifikácia

Herné prostredie
Historické epochy Hotovo!
Herné a filmové série
Assassin's Creed Hotovo!

Žáner

Herné prostredie
Historické epochy Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Assassin's Creed Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Assassin´s Creed Syndicate - Sword Cane Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Assassin´s Creed Syndicate - hůl s mečem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Assassins Creed Syndicate - Schwert Cane. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Assassins Creed Syndicate - Schwert Cane. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Assassins Creed Syndicate - tőrösbot.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií