Alzaboxy Q1 AD elektro

Battlefield 4

Zobraziť katalóg
Battlefield 4
4,7 279 hodnotení
Videohra – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: akčný, stratégia a FPS/Strieľačky, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold
Kód:  Hranad0058 Stránky výrobcu

Battlefield 4

NEPOROVNATEĽná kvalita

Maximálny zážitok

Battlefield 4 je akčným hitom, ktorý nastavuje latku všetkým ostatným hrám. Iba tu zažijete chvíle, keď sa prakticky stierajú rozdiely medzi hrou a pocitom reálneho prostredia bojovej vravy. Výkon vášho nadupaného stroja sa naplno prejaví v novom engine Frostbite 3, ktorý sprostredkuje neporovnateľnú vizuálnu i zvukovú kvalitu a vytvorí úplne jedinečnú animáciu.

Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.
Battlefield 4

KAMPAŇ

Domov je ďaleko

V štvrtom pokračovaní nájdete impozantnú kampaň pre jedného hráča, ktorá začína vo chvíli evakuácie vysoko postavených občanov z mrakodrapu v Šanghaji. Cesta domov rozhodne nebude prechádzkou ružovým sadom. Našťastie máte na pomoc arzenál plný vojenskej techniky, pričom nechýba ani možnosť udeliť pokyny svojej jednotke.

Dynamické prostredie

Využívajte na boj svoje okolie

Nová technológia zvaná Levolution premení krajinu v reálnom čase na interaktívne prostredie, ktoré reaguje na každý váš pohyb. Môžete vypnúť elektrinu v celej budove alebo ju rovno pomocou C4 poslať na zem.

Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.
Battlefield 4

MULTIPLAYER

Rozsiahla hra pre viacerých hráčov

Intenzívnej bitky v multiplayeri sa zúčastní až 64 hráčov súčasne, a to na úplne nových mapách. Staňte sa kráľom na zemi, vo vzduchu aj na mori a nájdite si vlastnú cestu k víťazstvu.

Grafická bomba

Autentické spracovanie hráčov

Všetko sa odohráva v precízne vymodelovanom prostredí s hromadou detailov. Tešte sa na reálne spracované tváre postáv a efektnú prácu so svetlom. Len s enginom Frostbite 3 dosiahne Battlefield 4 na herný zážitok, ktorý je nemá obdoby. Nechajte sa pohltiť veľkolepým vojenským chaosom, ktorý je možné rozpútať jedine v Battlefielde.

Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.
Battlefield 4

Warner Bros je americká mediálna spoločnosť, ktorá produkuje najmä filmy, hudbu a počítačové hry. Založená bola v roku 1924 štyrmi bratmi (preto jej pôvodný názov znel Warner brothers). Svoju činnosť realizuje najmä prostredníctvom dcérskych spoločností. Medzi tie najvýznamnejšie patrí DC Enterteinment (komiksy so Supermanom či Batmanom) alebo New Line Cinema (Pán prsteňov a Hobbit). Sama je ovládaná spoločnosťou Time Warner. Medzi komerčne najúspešnejšie počiny skupiny Warner Bros patrí séria Temný rytier, Harry Potter alebo Pán prsteňa.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Battlefield 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Battlefield 4 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Battlefield 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Battlefield 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Battlefield 4.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií