Cooler Master HyperZ600

Zobraziť katalóg
Cooler Master HyperZ600
5 1 hodnotení
Chladič na procesor Hyper Z600 pro socket 775/ AM2/ 940, pasivní, 6x heatpipe
Kód:  CA176c Produktové číslo:  RR-600-NNU1-GP

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master HyperZ600 Predaj skončil

Cooler Master HyperZ600

Kvalitný pasívny chladič vybavený technológiou heatpipe určený pre moderné procesory Intel a AMD.Konkrétne ide o modely určené pre pätici Socket LGA 775 alebo AM2 / AM2 +.Chladič je vyrobený z hliníka a vybavený heatpipe trubicami.

Technológia heatpipe je založená na princípe uzatvorenej trubice, kde na jej "nahrievané" konci je kvapalina s nízkym bodom varu, ktorá sa zahrievaním začína vyparovať av plynnom skupenstve stúpa na "chladený" koniec, kde kondenzuje a po stenách trubice sa vracia v kvapalnom skupenstve späť .Pri ohreve kvapaliny je odpadové teplo z čipu použité na zmenu skupenstva a ta potom v podobe horúcej pary putuje na opačný koniec, ktorý je potrebné chladiť na teplotu pri ktorej para skondenzuje.Výsledkom je vyššia chladiaci účinok a preto je možné chladič použiť aj na veľmi výkonné štvorjadrové procesory.Chladič obsahuje celkom 6 heatpipe trubíc.

Parametre a špecifikácie:

Podporované procesory:
Intel:socket LGA 775
AMD:socket AM2 / AM2 +

Podporované modely:
Intel Core 2 Extreme, Core 2 Quad, Core 2 Duo, Pentium Extreme Ed., Pentium Dual-Core, Pentium D, Pentium 4 Extreme Ed., Pentium 4 HT, Pentium 4, Celeron Dual-Core, Celeron D AMD phenom, Athlon 64 X2, Athlon X2, Sempron

Materiál:

Hliník

Heatpipe:
Priemer noža:6 mm
Počet:6 kusov

Rozmery:
127,28 x 127,28 x 160 mm

Hmotnosť:
1045 g
Poznámka:

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cooler Master HyperZ600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cooler Master HyperZ600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cooler Master HyperZ600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cooler Master HyperZ600.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií