Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP

Zobraziť katalóg
Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP
4,9 47 hodnotení
Operačná pamäť 2x4GB, PC3-12800, CL8-8-8-24, napätie 1.35V
Kód:  CR515f2 Produktové číslo:  BLT2C4G3D1608ET3LX0CEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP Predaj skončil

Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP

Maximálny výkon? Ballistix Tactical!

Mimoriadne výkonné pamäťové moduly radu Ballistix Tactical sú určené naozajstným nadšencom a zapáleným hráčom . Sú totiž vo všetkých ohľadoch absolútne nekompromisné.

Tieto nízkoprofilové pamäte sú vyrobené tak, aby zvládli extrémne rýchlosti, spoľahlivosť za všetkých okolností a stali sa špičkovým doplnkom akokoľvek výkonnej zostavy .

Pre využitie ich plného potenciálu nie je potrebná žiadna zložitá inštalácia ani komplikované nastavenia BIOSu. Spájajú to najlepšie možné časovanie , bezchybné továrenské prevedenie a vysokú odozvu s maximálnou kompatibilitou.

 Obrázok 1

Správne načasovanie je základ

Operačné pamäte Crucial Ballistix Tactical sú určené pre tie najvýkonnejšie herné počítače . Nízky profil sa skvelé hodí do menšej počítačovej skrine, alebo ak máte naozaj veľkú grafickú kartu. Vďaka profilom XMP, určeným pre ľahké pretaktovanie , dokážete z pamätí vymáčknuť ešte viac!

Dvojica pamäťových modulov Crucial o celkovej kapacite 8 GB dodá vášmu počítaču ultimátny výpočtový výkon. Každý z 240pinových modulov pracuje na frekvencii 1 600 MHz . Časovanie setu je naozaj skvelých CL8-8-8-24, šírka pásma pre slot DDR3 (PC3) potom 12 800 MB/s. Nominálne pracovné napätie je znížené na 1,35 V .

 Obrázok 2
 Obrázok 3
 Obrázok 4
 Obrázok 5

Bezprecedentná kvalita i dizajn

Že sú tieto pamäte naozaj výnimočné, pochopíte hneď na prvý pohľad. Exkluzívny dizajn, nápadne pripomínajúci žiletku, obsahuje vlastné pasívne chladenie a efektívne zabezpečuje odvod tepla. Pamäťové moduly sa stanú ozdobou každej počítačovej skrine s priehľadnou bočnicou.

Priamo na webovej stránke výrobcu je možné jednoducho zistiť, či bude pamäť fungovať s vaším systémom. Crucial zaručuje 100% kompatibilitu s uvedenými produktmi. Každý modul prechádza prísnou výstupnou kontrolou kvality a rýchlosti.

Pozor: Formát DDR3 nie je spätne kompatibilný so staršími päticami DDR2 ani DDR.

  • Ak dokupujete operačné pamäte ako rozšírenie k už existujúcim, potom by mali mať rovnaké parametre – frekvenciu, latenciu, časovanie a kapacitu. V opačnom prípade nemusia fungovať správne.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
2 ks Hotovo!

Určenie a typ

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
2 ks Hotovo!
Kit vhodný pre
Dual-channel Hotovo!

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte
1 600 MHz Hotovo!
Časovanie
CL8 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crucial DDR3 1600MHz 8 GB KIT CL8 Ballistix Tactical LP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crucial DDR3 1600MHz 8 GB KIT CL8 Ballistix Tactical LP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií