Alzaboxy Q1 MPLA317263

DETROIT Become Human – PS4

Zobraziť katalóg
DETROIT Become Human – PS4
4,9 84 hodnotení
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný – nahliadnite do nepokojnej vízie Detroitu budúcnosti, v ktorej ľudia a androidi žijú v krehkej koexistencii, a v ktorej vaše rozhodnutia formujú dianie navôkol vás
Kód:  MSX306 Produktové číslo:  PS719397571 Stránky výrobcu

DETROIT Become Human – PS4

79 %

V neďalekej budúcnosti žijú bok po boku ľudia a pokročilí humanoidi. Niečo sa však zvrtne a na rad prichádzajú nepokoje. Exkluzívny titul iba pre PS4.

vypnuté
Kúpte si svojho humanoida

Kúpte si svojho vlastného humanoida.

vypnuté
Mierumilovné spolužitie sa začne meniť na chaos

Pokojné spolužitie sa začne meniť na chaos.

vypnuté
Androidka Kara

Strhujúci príbeh

Sleduj, ako idylický nový svet pohltí chaos. Ocitni sa v koži Kary, androidky, ktorá sa snaží nájsť svoje miesto vo vysoko nestabilnej spoločnosti.

vypnuté
Ľudstvo v novej podobe

Ľudstvo v novej podobe

Vži sa osudov mnohých postáv a sleduj ten istý príbeh z niekoľkých uhlov pohľadu. Rozhodovanie v napínavých situáciách potom naberie celkom iné rozmery. Vďaka netradičným herným mechanizmom sa celý príbeh vyvíja na základe tvojej voľby. V prípade zlých rozhodnutí môžeš odsúdiť na smrť prakticky všetky postavy.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Textová lokalizácia
CS, EN, HU Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!
Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
CS, EN, HU Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
PlayStation 5, PlayStation 4 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Nepodporuje multiplayer Hotovo!
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke
1 Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné hry na PlayStation 5
» Všetky akčné hry na PlayStation 4
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, bude tato hra dostupná také na pc

Dobryden muzu se zeptat kdy vyjde na xbox one s českyma titulkama

Dobrý den obsahuje cz titulky?

dfdv

Zdravím, bude k předobjednávce nějaký bonus nebo si mám rovnou objednat z jiné prodejny? Děkuji

Bude k této hře Český dabing nebo titulky ? Děkuji za odpověď.

dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli hra bude mit alespon české titulky. dekuji

otázka, půjde tato hra i na ps5? další otázka jdou Cdčka s ps4 do ps5 ?ze si koupím třeba tento detroit a vezmu cd a dam ho do ps5 půjde to? nebo ne?

Dobrý môžem sa spýtať ako sa dajú nastaviť česky jazyk keď ho nemám na výber pri jazyku a titulkach

Dobrý den, obsahuje hra i anglickou verzi, tzn. anglické titulky a in-game text? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k DETROIT Become Human – PS4
Ďalšie informácie

Detroit: Become Human (RECENZIA) – Dokonalá interaktívna dráma

Keď v roku 2013 štúdio Quantic Dream predstavilo technologické demo Kara, hráčska verejnosť bola príbehom androida s ľudskými emóciami uchvátená natoľko, že to autorov prinútilo k práci na plnohodnotnej hre. Tak sa zrodila interaktívna dráma Detroit: Become Human. Stojí ďalšia veľká exkluzivita pre PS4 za to? Dozviete sa v našej recenzii doplnenej videom.

The Game Awards 2018 – kto sa stal víťazom prestížnej videohernej ankety?

Prestížne udeľovanie cien The Game Awards 2018 je za nami a poznáme už teda mená víťazov a čestných porazených. Kto sa vyšplhal na najvyššie priečky? Potvrdil Red Dead Redemption 2 absolútnu dominanciu posledných týždňov? A ktoré nové hry boli počas akcie oznámené? Zistíte v našom článku.

Returnal (TIPY/NÁVOD) – Ako si podmaniť Atropos?

Planéta Atropos, na ktorej sa v koži Selene zrútite v PS5 exkluzivite Returnal, dokáže potrápiť nejedného ostrieľaného hráča, pretože smrť čaká na každom rohu. My sme v nehostinnom prostredí strávili už takmer sto hodín, a preto našim čitateľom ponúkame desiatku tipov, ktoré by im mali pomôcť prežiť a odhaliť rozvetvený príbeh. Vzhľadom na to, že sa v texte bude hovoriť o jednotlivých biómoch, zbraniach, artefaktoch a bossoch, berte na vedomie, že narazíte na niekoľko spojlerov.

AI – Umelá inteligencia (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

AI čiže umelá inteligencia je termín, ktorý počúvame v poslednej dobe pomerne často. Čo to ale umelá inteligencia vlastne je? Kde všade sa s ňou môžeme stretnúť? Aká je jej definícia, využitie a aktuálne novinky? V našom článku odhalíme všetko, čo chcete o odbore umelej inteligencie vedieť!

Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate na staré dobré časy, alebo narazíte na zabudnuté klenoty hernej histórie.

Recenzie DETROIT Become Human – PS4
Príslušenstvo pre DETROIT Become Human – PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DETROIT Become Human - PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DETROIT Become Human - PS4.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií