Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Disney Infinity 3.0: herné mince Marvel Battlegrounds

Zobraziť katalóg
Disney Infinity 3.0: herné mince Marvel Battlegrounds
Herné figúrky pre hru Disney Infinity 3.0, obsahuje herné mince Marvel Battlegrounds
Kód:  WG384e6
Disney Infinity 3.0: herné mince Marvel Battlegrounds Predaj skončil

Disney Infinity 3.0: herné mince Marvel Battlegrounds

Vplávajte do úžasne hravého sveta Disney Infinity 3.0, ktorý vám umožní zažiť dosiaľ nepoznané. Umiestnite na základňu jednu, dve, tri, alebo hneď všetky mince z balíčka Marvel Battlegrounds a sledujte, čo sa stane. Ocitnete sa priamo v centre všetkého diania. Vytvárajte príbehy podľa svojich predstáv, plňte zložité úlohy a riešte zapeklité záhady. Zažite neopakovateľné dobrodružstvo najrôznejšieho charakteru vo vašej vlastnej réžii!

Kľúčové vlastnosti

  • Rozvoj fantázie a prirodzenej predstavivosti
  • Nové možnosti
  • Ďalšie výsledky
  • Mnohé spôsoby
  • Odlišné kombinácie
  • Nové dobrodružstvá vo vašej vlastnej réžii
  • Herná základňa Disney Infinity 3.0 nie je súčasťou balenia

Vylepšite svoje herné zážitky na maximum

Vďaka špeciálnej súprave hracích mincí Marvel Battlegrounds môžete upraviť a vylepšiť zážitky s Disney Infinity 3.0. Existuje nespočetne veľa spôsobov a fantázii sa medze nekladú. Položte mincu na základňu, alebo skladajte jednu na druhú a odomknite tak ďalší skvelý obsah. Meňte kombinácie a spolu s nimi aj výsledky a nachádzajte stále nové a nové možnosti. Zaobstarajte si ďalšie mince, ďalšie hracie súpravy a ďalšie figúrky. Vytvorte si vlastný herný svet presne podľa vašich túžob a prianí.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie a veľkosť

Určenie
Unisex Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Disney Infinity 3.0: herní mince Marvel Battlegrounds. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Disney Infinity 3.0: Marvel Spiel Münze Schlachtfelder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Disney Infinity 3.0: Marvel Spiel Münze Schlachtfelder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Disney Infinity 3.0: Marvel Battlegrounds játék érme.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií