MS hokej Star Wars

DreamWorks Trolls Remix Rescue – Xbox

Zobraziť katalóg
DreamWorks Trolls Remix Rescue – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, arkády a detský, – Hrajte za Poppy, Vetvíka a ďalších obľúbených Trollov od štúdia DreamWorks a skúmajte, rozbíjajte, tancujte a bojujte v snahe zachrániť Trollie kráľovstvo pred zákerným majstrom melódií, ktorý by rád zmenil harmóniu trollích piesní!
Platforma
Edícia
Kód:  XBSE0433 Produktové číslo:  5060968301231

DreamWorks Trolls Remix Rescue – Xbox

DreamWorks Trolls Remix Rescue Xbox

DreamWorks Trolls Remix Rescue Xbox – DreamWorks univerze vás potřebuje!

Zachraňte Trollí království ve hře DreamWorks Trolls Remix Rescue Xbox! Procestujte kouzelným světem od Poppyho a Branchova Pop Village přes Barb's Volcano Rock City a Cooper's Vibe City. Zastavte melodického mistra, který hrozí změnit hudební harmonii Trollů. Hrajte za oblíbené postavy i svého vlastního Trolla, skákejte, tancujte a ovládejte umění „Hair-Jitsu“

DreamWorks Trolls Remix Rescue Xbox

Vytvořte a hrajte za svého Trolla

Na kouzelné cestě po království Trollů si můžete vybrat z oblíbených postaviček, jako je Poppy, Branch, Guy Diamond a další. Hráči si mohou vytvořit, přizpůsobit a hrát za svého vlastního Trolla s různými účesy, rysy obličeje, oblečením a dalšími možnostmi! Vytvořte šílené vlasy svého Trolla ke šlehání nepřátel, točte jimi, aby se vznesli a vznášeli jako vrtulník, a používejte je k uchopování, přenášení, houpání, házení a rozbíjení předmětů na vzrušující výpravě.

DreamWorks Trolls Remix Rescue Xbox

DreamWorks Trolls Remix Rescue Xbox – Akce pro jednotlivce i skupinu přátel

Zúčastněte se rytmických miniher a zábavných environmentálních hádanek, abyste odhalili nové speciální předměty a dovednosti, a to v rytmu hudby. Zábava na vás čeká, ať už se rozhodnete hrát sami nebo si užijete společnost přátel ve čtyřhře plné spolupráce. Soundtrack hry zahrnuje písně z oblíbené filmové série Trollové od DreamWorks Animation, včetně hitů jako „Get Back Up Again“ či „Hair Up“!

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný, Adventúra, Arkády, Detský Hotovo!
Textová lokalizácia
EN Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!
Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Platforma
Xbox – škatuľa Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný, Adventúra, Arkády, Detský Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!

Verzia

Platforma
Xbox – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
Xbox Series X, Xbox One Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky adventúry na Xbox ONE
» Všetky adventúry na Xbox Series
» Všetky akčné hry na Xbox Series
» Všetky hry na Xbox ONE pre deti
» Všetky akčné hry na Xbox ONE
» Všetky videohry pre deti
» Všetky adventúry a príbehové hry
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Varianty DreamWorks Trolls Remix Rescue:

36,90 € - 36,90 €

DreamWorks Trolls Remix Rescue – PS4

Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, arkády a detský, – Hrajte za Poppy, Vetvíka a ďalších obľúbených Trollov od štúdia DreamWorks a skúmajte, rozbíjajte, tancujte a bojujte v snahe zachrániť Trollie kráľovstvo pred zákerným majstrom melódií, ktorý by rád zmenil harmóniu trollích piesní!
Info 36,90 €
Momentálne nedostupné
 

DreamWorks Trolls Remix Rescue – PS5

Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, arkády a detský, – Hrajte za Poppa, Vetvíka a ďalších obľúbených Trollov od štúdia DreamWorks a skúmajte, rozbíjajte, tancujte a bojujte v snahe zachrániť Trollie kráľovstvo pred zlomyseľným majstrom melódií, ktorý by rád zmenil harmóniu trollích piesní!
Info 36,90 €
Momentálne nedostupné
 

DreamWorks Trolls Remix Rescue – Nintendo Switch

Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, arkády a detský, – Hrajte za Poppy, Vetvíka a ďalších obľúbených Trollov od štúdia DreamWorks a skúmajte, rozbíjajte, tancujte a bojujte v snahe zachrániť Trollie kráľovstvo pred zákerným majstrom melódií, ktorý by rád zmenil harmóniu trollích piesní!
Info 36,90 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DreamWorks Trolls Remix Rescue – Xbox Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DreamWorks Trolls Remix Rescue - Xbox. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DreamWorks Trolls Remix Rescue - Xbox. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DreamWorks Trolls Remix Rescue - Xbox. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DreamWorks Trolls Remix Rescue - Xbox.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií