Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Doručení zdarma Alzaboxy

GameSir G5

Zobraziť katalóg
GameSir G5
1,0 4 hodnotení
Gamepad pre Mobilný telefón, kompatibilný so systémom Android, bezdrôtové pripojenie, MicroUSB, integrovaná batéria, analógové páčky, čierna farba
Kód:  GMs10d2 Produktové číslo:  GSG5

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GameSir G5

Hľadáte extra gamepad k vašej vzácnej konzole? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad GameSir G5 je ten najlepší parťák na presné hranie na Mobilný telefón. 33 × tlačidiel vám zabezpečí absolútnu vládu nad vašimi zážitkami v herných svetoch. Herný ovládač naviac obsahuje aj: Analógové páčky. Páčky slúžia k ideálnemu ovládaniu zameriavača v strieľačkách. Čierna farba gamepadu a dizajnové vyhotovenie spolu s roky pretrvávajúcou výdržou tlačidiel stoprocentne uchvátia každého verného hráča hier.

Najzásadnejšie prednosti ovládača GameSir G5

  • 1 m dlhý kábel herného ovládača pre USB pripojenie k zariadeniu
  • Absencia početných káblov vás ani trochu nezväzuje vzdialenosťou od hernej mašiny
  • Výbava na zosilnenie zážitku: Analógové páčky
  • Váha gamepadu dosahuje len 240 g
  • Ovládač predstavuje príjemný spôsob, ako sa stať najpresnejším strelcom
Gamepad GameSir G5 ...

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
Mobilný telefón Hotovo!
Pripojenie
MicroUSB Hotovo!
Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
Mobilný telefón Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
MicroUSB Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Dĺžka kábla
1 m Hotovo!
Kompatibilný OS
Android Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
240 g Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Analógové páčky Hotovo!
Počet tlačidiel
33 × Hotovo!

Batéria

Batérie
Integrovaná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň funguje aj na Xbox SS?? Ďakujem .

Dobrý den můj telefon má rozměry 161,6 mm x 71,1 mm X 9,2 mm. Chápu že to je cca 6,7 palců ale přece jen 71.1 mm je málo neříkejte mi že má ovl. Tak malé rozpětí že se tam 71.1 nevejde. Mohu poprosit o přezkoumání a odpověď. Děkuji

Dobrý den, bude ovladač fungovat s Redmi Note 9, který má procesor MediaTek? Vejde se Redmi Note 9 do držáku?

Zdravím , skúšal som ho pripojiť na uvedené hry ako je PUBG, CALL OF Dutty, Asphalt Urban, Rayman Adventures... a vlastne všetky zo zoznamu, mám zapnutý USB debuging, sparoval som ho s vtouch v PC všetko OK , inštaloval som aj neoficiálny G-crux a jednoducho nič nef<nguje v hrách, nemôžem mapovať, nemôžem používať - nijako. A výrobcovia a vývojári vôbec nekomunikujú ani neriešia problémy - upozorňujem - nie som jediný - Na Androide je to jednoducho nepoužiteľné. Samsung Galaxy note 10 Plus prosím o radu.

Dobrý den, prosím o info zda se vejde mobilní telefon Phocophone F1. Vidím že je popisku 6", telefon by měl mit jen 6,2. Prosím pokud ne také o informaci za máte v nabídce neboje na trhu nějaký podobný, který by zvládl telefon o velikosti jaká je běžná pro ,,herní" telefony. Velice děkuji, přeji pevné zdraví

Dobré den vleže do držáku gamepadu telefon Xiaomi redmi note 9 pro který má šířku 76.7mm děkuji za odpověď

dobrý den vejde se do držáku i telefon 6,47" děkuji

Mohl bych se zeptat jestli tento ovladač je kompatibilní s Huawei P30 lite, a jestli se vejde do úchytky tohoto zařízení? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaká je životnost tohoto Gamepadu a jestli ho lze připojit k telefonu Nokia 5.1 plus Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k GameSir G5
Príslušenstvo pre GameSir G5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GameSir G5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GameSir G5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GameSir G5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GameSir G5.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií