Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE AORUS RTX 2080 Ti GAMING BOX

Zobraziť katalóg
GIGABYTE AORUS RTX 2080 Ti GAMING BOX
Externá dokovacia stanica externý dok vrátane GIGABYTE WATERFORCE GeForce RTXTM 2080 Tí 11G, Thunderbolt 3, 2x USB 3.0, LAN
Kód:  EG2080TiGB Produktové číslo:  GV-N208TIXEB-11GC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE AORUS RTX 2080 Ti GAMING BOX Predaj skončil

GIGABYTE AORUS RTX 2080 Ti GAMING BOX

Vášmu notebooku dochádzajú sily a vy si práve chcete zahrať novú hernú pecku? Riešenie je banálne. S externou dokovacou stanicou GIGABYTE obohatenou o grafickú kartu GeForce RTX 2080 Ti 11G získa váš notebook dostatočný výkon pre akúkoľvek hru a pohodovo zvládne aj 3D animáciu. O vizuálne prispôsobenie sa postará program RGB Fusion 2.0 a o nastavenie výkonu zase program AORUS engine. Samozrejmosťou je aj už zabudovaná sieťová karta pre pripojenie k internetu. Pripojenie k notebooku je vykonávané pomocou Thunderbolt 3 v rýchlosti úctyhodných 40 Gb/s. Externý box GIGABYTE má rovnako ethernetový port, 3× USB 3.2 Gen 1, HDMI, 3× DP a USB-C. 

Kľúčové vlastnosti externej dokovacej stanice GIGABYTE AORUS RTX 2080 Ti GAMING BOX a grafickej karty GIGABYTE WATERFORCE GeForce RTX 2080 Ti 11G

  • Grafická karta GIGABYTE vás oslní svojím výkonom
  • Stanica má integrovanú sieťovú kartu
  • Nastavte výkon aj obraz s programami AORUS engine a RGB Fusion
  • Najvyššia možná rýchlosť prenosu 40 Gb/s s Thunderbolt 3
  • Dokovacia stanica GIGABYTE disponuje nasledujúcimi vstupmi – LAN, 3× USB 3.2 Gen 1, HDMI, 3× DP a USB-C
  • Vysokoefektívne vodné chladenie pre dlhú životnosť grafickej karty
  • Až dvojnásobný výkon grafickej karty oproti staršiemu typu s pamäťou GDDR5

Vodné chladenie

Už samotný názov grafickej karty GIGABYTE napovedá o dobrom chladiacom systéme. Dlhá životnosť nielen GPU, ale aj VRAM a MOSFET je garantovaná práve vodným chladením. Dvojica ventilátorov navyše zaručuje dobrý odvod tepla a tichú činnosť grafickej karty GIGABYTE.

Operačná pamäť 11 GB RAM typu GDDR6

Operačná pamäť karty GIGABYTE typu GDDR6 je najnovším nástupcom mainstreamovej pamäte. Oproti svojmu predchodcovi GDDR5 má väčšiu kapacitu a 2 × vyšší výkon. V nasledujúcom čase by tento formát pamäte mal ovládnuť mainstreamovú triedu grafických kariet. Nechajte sa uchvátiť výkonom grafickej karty spoločnosti GIGABYTE.


  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
RTX 2080 Ti Hotovo!
Počet stream procesorov
4 352× Hotovo!
Výrobné technológie
12 nm Hotovo!
Použitie
Hranie hier Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
RTX 2080 Ti Hotovo!
Počet stream procesorov
4 352× Hotovo!
Výrobné technológie
12 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!
GPU Passmark
16 695 Hotovo!

Pamäť

Typ pamäte
GDDR6 Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra (Boost clock)
1 770 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
14 140 MHz (14,14 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, HDMI, USB-C Hotovo!
Počet výstupov
4 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
GeForce VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
2-way NVLink Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
S vodným blokom Hotovo!
Veľkosť chladiča
Jednoslotový Hotovo!
Počet ventilátorov
0 × Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nejsem expert, ale řekl bych, že dokud nedojde k upgrade thunderboltu, takhle silné grafiky do externího boxu jsou zbytečné. Půlka výkonu se ztratí při přenosu a čím více periférií do grafiky přes usb konektory zapojíte, ztratíte další procenta výkonu, který se ztratí při přenosu dat mezi grafikou a noťasem. Ta externí rtx2070 byla za mnohem rozumnější cenu s výkonem, který je na hranici smysluplností vzhledem k možnostem připojení přes thunderbolt. Výkonem na tom bude 2080 lip tak o 10 fps o 27 000,- dráž a je uplně jedno, jestli je tam Ti na konci, či ne. Přes 4 Pci linky prostě víc neprotlačím. Radši bych na e-shopu viděl zpět tu 2070

Dobrý den, mohu poprosit o nějaké ovládače? Když to připojím k počítači, tak jediný co PC udělá je že napíše,, Funkčnost Zařízení Thunderbolt může být omezená,, a roztočí se větráček zdroje u gameboxu, ale žádná grafická karta se mi v PC nezobrazí. Nevíte co s tim prosim?

Fungoval by s imac 2019 ať už tento 2080 ti nebo minuly 2070 ? Musím mít v imacu windows 10 ? Abych přes toto mohla hrát ? Dekuji

Vyplatí se tento box koupit k ZenBook Pro Duo ? Na kolik procent výkonu v desktopu jede tahle eGPU ? Netrápí mě výkon ve hrách, ale spíše síla při práci v Unrealu/Unity (RTX,komplexnější projekty). Také by mě zajímalo, jestli nebude problém ani připojenými brýlemi HTC Vive Cosmos Elite.

fungovalo by to s gtx 1050?

fungovalo by to s dell xps 9750?

Diskusia a poradňa k GIGABYTE AORUS RTX 2080 Ti GAMING BOX
Príslušenstvo pre GIGABYTE AORUS RTX 2080 Ti GAMING BOX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE AORUS RTX 2080 Ti GAMING BOX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE AORUS RTX 2080 Ti GAMING BOX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE AORUS RTX 2080 Ti GAMING BOX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE AORUS RTX 2080 GAMING BOX.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií