Alzaboxy Q1 Alzaboxy

PS3 - Alone in the Dark

Zobraziť katalóg
PS3 - Alone in the Dark
Hra na konzolu Dark: Inferno
Kód:  MS126

PS3 - Alone in the Dark

Sériu hororových adventúry Alone in Dark jistě není třeba nijak sáhodlouze predstavovať.Z milovníků napätie ju musí poznať každý, prinajmenšom aspoň ako "ten slabší klon Resident Evil".Je ironické vratkého Videoherní osudu, že je tak vnímaná hra, ktorá pred rokmi sformulovala najzákladnejšie princípy tohto herného žánru a ktorá desilo majiteľa počítačov ešte dávno pred príchodom zombíkov z Japonska.Určite si tiež spomenie na pokus Infogrames (dnes Atari) oživiť zašlú slávu z prvej polovice 90.rokov pokračovaním Alone in the Dark:The New Nightmare z roku 2001.O to viac sa tak môže prekvapiť snaha Atari o druhú resuscitáciu tejto klasiky - oživenie takpovediac nextgenerační, ktoré sa odohrá na všetkých významných platformách vrátane XBox 360.Technické spracovanie next gen titulov je vždy absolútne výnimočné a ani Alone in the Dark 5 by v tomto smere nemal byť výnimkou.d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000 "codebase =" http:/ / download.macromedia.com / pub / shockwave / cabs / flash / swflash. cab # version = 8,0,0,0 "id =" gtembed "width =" 480 "height =" 409 "> / / www.gametrailers.com / remote_wrap.php? mid = 10304 "/> / / www.gametrailers.com / remote_wrap.php?mid = 10304 "swLiveConnect =" true "name =" gtembed "align =" middle "allowScriptAccess =" sameDomain "quality =" high "pluginspage =" http:/ / www.macromedia.com / go / getflashplayer "type =" application / x-shockwave-flash "width =" 480 "height =" 409 ">

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - Alone in the Dark
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS3 - Alone in the Dark . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS3 - Alone in the Dark . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS3 - Alone in the Dark . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS3 - Alone in the Dark .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií