Xbox 360 - Moto GP 07

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - Moto GP 07
Hra na konzolu
Kód:  MX106a

Xbox 360 - Moto GP 07

Séria MotoGP od firmy Climax bude rozšírená o novinku MotoGP 07, ktorá by síce mala nadväzovať na predchádzajúce verzie, ale vďaka podstatnému zlepšeniu bude v mnohých ohľadoch pôsobiť ako samostatný herný titul.Inovácia sa dočkalo napr.herné menu či štatistiky o výsledkoch, ale predovšetkým grafika.Ta do hry vnesie viac reality vďaka 3D stvárnenie fanúšikov, ktorí budú "lemové" detailne spracovanú trať a svojim fanděním hormonálnou tú správnu závodnú atmosféru.Hráčom zjednoduší orientáciu dlhší dozorné vzdialenosť a väčší uhol periférneho videnia.To všetko by však nemalo nijako negatívne ovplyvniť plynulosť hry (60 políčok za sekundu) a ľahkú ovládateľnosť i pre začínajúceho hráča.

Ako obvykle v hre nájdete všetky oficiálne závody silných 800ccm motocyklov.V hre budú fotorealisticky stvárnenie všetci najlepší súčasní jazdci a môžeme sa tešiť aj na licencované modely motoriek.Okrem oficiálnych tratí pretekov MS si budete môcť zajazdiť aj alternatívny herný mód, ktorého trate vytvorili vývojári Climax podľa vlastnej fantázie.Už tradičný Extreme mód vás zavedie na 17 tratí, na ktorých sa prejdete rôznymi mestskými i prírodnými oblasťami.V tomto móde sa môžete tešiť aj na upravené stroje, ktoré si navyše budete môcť prispôsobiť vlastným potrebám - doladením farby, výmenou brzdových doštičiek, alebo dokonca navýšením objemu motora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - Moto GP 07
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox 360 - Moto GP 07. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Moto GP 07. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Moto GP 07. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - Moto GP 07.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií