Xbox 360 - DOUBLE UP - Gears Of War + Mass Effect

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - DOUBLE UP - Gears Of War + Mass Effect
Hra na konzolu
Kód:  MX304f Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 - DOUBLE UP - Gears Of War + Mass Effect Predaj skončil

Xbox 360 - DOUBLE UP - Gears Of War + Mass Effect

Výhodná sada dvoch hier, ktoré určite poteší srdce každého užívateľa svojou nízkou cenou.

Gears Of War
Gears of War je third-person taktická akcia od Epic Games a Microsoft Game Studios, ktorá hráča uvedie do úlohy Marcusa Fenix, ktorý spolu s členmi svojej špeciálnej jednotky bojuje za budúcnosť ľudstva proti odporným kreaturám patriacim k odporné rase zvané Locust Horde.Marcus býval hrdina, ale tie časy už sú dávno preč.Boj za prežitie ľudstva je teda zároveň jeho osobní cestou, na ktorej konci na neho snáď čaká vykúpenie.Gears of War ponúka príbeh plný emotívnych i dramatických situácií, ktorých dopad je zvýraznený dokonalým audiovizuálnym spracovaním, ktoré má na svedomí použitá Unreal 3 Engine technológie a nabušený hardware konzole Xbox 360.Hráči môžu okrem kvalitnej grafiky a dabingu očakávať enginové animačky hollywoodských kvalit a spoustu doposud nevidených efektov.Čo sa konceptu hry týka, je Gears of War taktická akcia, kde hráč vo všetkých single i multiplayer módech musí spolupracovať s ďalšími členmi svojej jednotky a je jedno či sú zrovna ovládaní živými hráčmi, alebo inteligentné AI.Nie je potrebné zdôrazňovať, že Gears of War ponúka reálnu fyziku, interaktívne herné prostredie, široký arzenál futuristických zbraní i ovládateľných bojových prostriedkov, synchronizáciu pohybu pier s hovoreným slovom, niekoľko multiplayer módov, podporu podrobných štatistík skrz Xbox Live a aj možnosť riešiť situácie celú radom rôznych spôsobov.

Mass Effect
Akčný sci-fi 3D RPG, v ktorom hráč preberá úlohu tzvSpecter - jedného z ochrancov galaktického mieru, ktorý musí spoločne so svojimi kolegami brániť celú galaxii pred jednotkami bývalého legendárneho agenta, ktorý sa obrátil na stranu nepriateľov.Ako však hráč a jeho priatelia aj spolubojovníci zisťujú ďalšie a ďalšie informácie, tak si začínajú uvedomovať, že pravou hrozbou je niečo/niekto iný a je väčšia ako by si ktokoľvek dokázal pripustiť.Mass Effect je prvým titulom z plánovanej trilógie, ktorý ako všetky produkty od BioWare nabídne bohatou príbehovom líniu, ktoré hráčov vtiahne do víru udalostí a postavia ho pred rad rozhodnutí, ktoré ovplyvní ďalší osud celej galaxie i všetkých ich obyvateľov.Významnou časťou Mass Effect sú tímové súboje s veľkou dávkou taktiky a aj možnosť preskúmavať na vlastnú päsť doteraz neznámej planéty, po ktorých povrchu sa hráč bude pohybovať prostredníctvom univerzálneho dopravného prostriedku.Na týchto planétach na hráča čaká rada nebezpečných i zaujímavých mini-dobrodružstiev.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky hry na Xbox 360 pre deti
» Všetky predplatné hry na Xbox 360
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - DOUBLE UP - Gears Of War + Mass Effect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox 360 - DOUBLE UP - Gears Of War + Mass Effect. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox 360 - DOUBLE UP - Gears Of War + Mass Effect. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox 360 - DOUBLE UP - Gears Of War + Mass Effect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - DOUBLE UP - Gears Of War + Mass Effect.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií