Doručení zdarma AD elektro

Lacné hry na Xbox ONE KONAMI

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
Xbox Series X
(4)
Xbox One
(4)
Žáner
Akčný
(3)
Strieľačky
(1)
Arkády
(1)
Párty
(1)
Vekové obmedzenie
7 rokov
12 rokov
-
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné hry na Xbox ONE KONAMI, respektíve všetky hry na Xbox ONE KONAMI zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je Super Crazy Rhythm Castle - Xbox, ktorý stojí 24,90 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
4 položky
Super Crazy Rhythm Castle - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, – Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0403
Contra: Operation Galuga – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Prevezmite kontrolu nad elitnými komandami Contra Billom Rizerom a Lancem Beanom, ktorí bojujú proti teroristickej skupine Red Falcon, ktorá premenila kedysi mierumilovné ostrovy Galuga v totálnu vojnovú zónu, kde osud ľudstva visí na vlásku. Dôkladné prepracovane klasickej hry z 80. rokov, ktorá je určená na NES a arkády, s nadčasovou hrateľnosťou, ikonickými zbraňami, modernou grafikou a zvukom, novými fázami, novými nepriateľmi a bossmi, novými hernými mechanizmami a intenzívnymi kooperatívnymi súbojmi až pre dvoch hráčov v príbehovom režime alebo pre štyroch hráčov v arkádovom režime!
Cenová bomba
34,90 € Ušetríte 7,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0476
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Kolekcia 13 klasických hier zo série Korytnačky Ninja.
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0201
Super Bomberman R 2 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a párty, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – najnovší titul zo série party battle hier SUPER BOMBERMAN R! S novými dobrodružstvami a hernými režimami má najväčší objem obsahu v histórii série!
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0350

Lacné hry na Xbox ONE KONAMI

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry na Xbox ONE KONAMI Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry na Xbox ONE KONAMI
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií