Doručení zdarma Alzaboxy

Najdrahšie hry na Nintendo Switch ROCKSTAR GAMES

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Licencia
Škatuľová
(2)
Na stiahnutie
(1)
Žáner
Akčný
(2)
Adventúra
(1)
Logický
(1)
Textová lokalizácia
EN
(3)
DE
(2)
Zvuková lokalizácia
EN
(3)
DE
(1)
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete najdrahšie hry na Nintendo Switch ROCKSTAR GAMES, respektíve všetky produkty z kategórie hry na Nintendo Switch ROCKSTAR GAMES zoradené od najdrahšieho po najlacnejší. Len tak lepšie vyniknú tie najluxusnejšie kúsky z našej ponuky. Aktuálne tu najdrahším produktom je Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) – The Definitive Edition – Nintendo Switch, ktorý stojí 47,90 € vrátane DPH. Pozrite sa naň, možno vám padne do oka. Alebo vás inšpiruje.
3 položky
4,4 12×
Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) – The Definitive Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – tri ikonické mestá, tri epické príbehy. Zahrajte si klasické hry z originálnej Grand Theft Auto Trilogy, ktoré definovali svoj žáner: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City a Grand Theft Auto: San Andreas, aktualizované pre novú generáciu, teraz s univerzálnymi vylepšeniami vrátane úžasného nového nasvietenia a vylepšenia prostredia, textúr vo vysokom rozlíšení, väčšej vykresľovacej vzdialenosti, ovládanie a zameriavanie v štýle Grand Theft Auto V a množstva ďalších vecí, ktoré týmto obľúbeným svetom vdychujú život vďaka úplne novej úrovni detailov.
47,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NSW954
5,0
Red Dead Redemption - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný,
42,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1284
Yesterday Origins – Nintendo Switch Digital
Hra na konzolu – Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: adventúra a logický, – zoznámte sa s dvojicou nesmrteľných hrdinov – Johnom Yesterdayom a Pauline Petit – a vydajte sa s ňou na epické dobrodružstvo naprieč časom, plné intríg a nečakaných zvratov.
13 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005485

Najdrahšie hry na Nintendo Switch ROCKSTAR GAMES

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry na Nintendo Switch ROCKSTAR GAMES Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry na Nintendo Switch ROCKSTAR GAMES
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií