Doručení zdarma Alzaboxy

Mad Catz C.T.R.L.R Mobile Gamepad

Zobraziť katalóg
Mad Catz C.T.R.L.R Mobile Gamepad
4,1 30 hodnotení
pre smartphony s OS Android 3.0 a vyšším, PC Windows 7/8/8.1, Mac OS X 10.8 a vyššie, pre telefóny s uhlopriečkou od 2.3" do 6", bluetooth, 2x AAA
Kód:  MH803f2 Produktové číslo:  MCB3226600C2/04/1

Mad Catz C.T.R.L.R Mobile Gamepad

Spoločnosť Mad Catz si pre všetkých náruživých hráčov pripravila mobilný gamepad, ktorý vďaka multiplatformovej GameSmart technológii umožní univerzálne použitie s notebookmi, tabletmi a inteligentnými telefónmi. Ponúkne tiež tri herné režimy, ktoré napodobňujú interakciu dotykového displeja, ovládanie myšou a posledný pre klasické PC.

Baví vás hrať Android hry a potrebujete zvýšiť svoje herné zručnosti o nejaký ten level vyššie? Potom potrebujete Mad Catz CTRL R. Jednoducho komunikuje s telefónom alebo iným zariadením prostredníctvom Dual-Bluetooth 4.0 a odstráni potrebu ovládať hru prstami na dotykovej obrazovke, aby ste si neblokovali výhľad na displej počas hrania hry. Bol skonštruovaný predovšetkým pre ľahké hranie na cestách. Na to poslúži odnímateľný a nastaviteľný cestovný klip pre mobilný telefón s uhlopriečkou od 2,3" až do 6".

Rovnako dobre poslúži aj v obývacej izbe. CTRL R môžete využiť okrem zariadení so systémom Android aj s Amazon Fire TV, PC a MOJO Micro-Console ako primárny alebo sekundárny ovládač. Pridané boli tiež multimediálne tlačidlá pre diaľkové ovládanie populárnych streamovacích kanálov YouTube, Netflix, Hulu Plus, HBO GO, Plex, Flixster, Pandora Internet Radio a Twitch TV. S dodanými dvomi AAA batériami vydrží až 40 hodín nepretržitého hrania vašej obľúbenej hry a vďaka Mad Catz APP Mobile a Desktop Software budete môcť upravovať nastavenia a programovať tlačidlá svojho nového ovládača.

Parametre a špecifikácia:

Systémové požiadavky:

Android: Verzia 3.0 a vyššia
PC: Windows 8.1, 8, 7 a Vista
Inteligentné zariadenia: Akékoľvek zariadenie podporujúce Human Interface Device (HID)

Konektivita:
Bluetooth 4.0, Bluetooth smart
Micro-USB pre aktualizáciu firmware

Obsah balenia:
CTRL R Mobile Gamepad
odnímateľný, nastaviteľný cestovný klip
2x AAA batérie

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Platforma
PC, Mobilný telefón Hotovo!
Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Výbava
Analógové páčky Hotovo!
Počet tlačidiel
20 × Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, Mobilný telefón Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Analógové páčky Hotovo!
Počet tlačidiel
20 × Hotovo!

Batéria

Batérie
AAA Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné využít gamepad pro hraní hry world of tanks. Děkuji za odpověď.

Dobrý den koupil jsem si gamepad. Udělal jsem vše jak je napsané na návodu. Po sparovani se rozsvítil modře ale pořád nefunguje co mám prosím delat

Zdravím, měl bych dotaz. Při koupi tohoto zařízení si musím ještě stahovat nějaké aplikace, nebo stačí jen zapnout Bluetooth a hrát ? Ještě jedna věc, když to připojím k telefonu, tak kde nejdu dané hry :-) děkuji za odpověď

Dobrý den. Je možné gamepad použit pro iPhone 12 s iOS 15?? Nebo nějak aktualizovat ovladač. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat budu moci hrát s ovladačem i na telefonu (Hiaomi Redmi Note 5). Předem děkuji za odpověď. Na shledanou

Bude fungovat s Dji Tello?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li tento ovladač (Mad Catz C.T.R.L.R Mobile Gamepad) funguje i pro iOS? (iPhone 8, 10). Děkuji za odpověď :)

Je tento gamepad kompatibilní s bluetooth 4.2? Děkuji za odpověď.

funguje gamepad na hru pug mobile?

Dobrý den, je tento gamepad kompatibilní s mobilem Huawei P10 lite? A kdybych si to koupil stačilo by jen zapnout Bluetooth a připojit a hned můžu hrát nebo nějaká speciální aplikace popřípadě jaká a požádal bych vás o Link na stáhnutí této aplikace. A lze hrát na tom gamepadu třeba hry:World of Tanks blitz, Critical Ops atd. Děkuji a pěkný den.

123
Diskusia a poradňa k Mad Catz C.T.R.L.R Mobile Gamepad
Príslušenstvo pre Mad Catz C.T.R.L.R Mobile Gamepad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz C.T.R.L.R Mobile Gamepad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz CTRLR Mobil Gamepad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz CTRLR Mobil Gamepad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz CTRLR mobil játékvezérlő.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií