MAD CATZ Wii Essential Pack

Zobraziť katalóg
MAD CATZ Wii Essential Pack
Sada príslušenstva Silicone Cover, Rechargeable Battery pro Fit, Elektronický měřič tepu, modrá (blue)
Kód:  MH815a1 Produktové číslo:  MOV558990/B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MAD CATZ Wii Essential Pack Predaj skončil

MAD CATZ Wii Essential Pack

Kľúčové a nevyhnutná sada pre každého hráča, ktorý má v pláne hrať pomocou Wii Fit až na samej možnosti svojich síl i Wii Board. Sada obsahuje ochranné príslušenstvo pre konzolu aj zdravie hráčov. Je tu kvalitný silikónový obal, náhradné batérie pre Wii Fit a merač tepu.

Silikónový obal chráni Wii Fit pred ušpinením, poškriabaním alebo iným druhom poškodenia. Je určený pre použitie pri cvičení i skladovaní. Špeciálna konštrukcia zaručuje že drží ako prilepený. Je vyrobený z veľmi odolného expandovaného silikónu. Neslúži iba k ochrane, ale zároveň umožňuje oveľa pohodlnejšie cvičenie.

Náhradné batérie a nabíjací kábel Vám zaručí, že už nikdy nebudete potrebovať drahé batérie. S touto batériou Vás čaká až 20 hodín nepretržitého hrania. Priložený USB kábel umožňuje nabíjanie bez nutnosti vybratia batérie.

Elektronický merač tepu je vyrobený pre meranie dvoma prstami.Je vybavený LCD displejom, ktorý Vám zobrazí aktuálny tep a môžete si tak strážiť optimálnu hodnotu pre Vaše cvičenie a zbytočne sa tak nezaťažovať.

Parametre a špecifikácie:

Barv a: modrá

Obal na Wii Fit:
Materiál: špeciálna ľahčený silikón
Pomáha udržať rovnováhu
Ochranná a ergonomická fukce

Batérie pre Wii Fit:
Výdrž až 20 hodín
Nabíjanie bez nutnosti vybratia batérie
Nabíjanie z USB portu Nintendo Wii alebo PC

Elektronický merač tepu:
Meranie: pulz 30 až 200 pomocou dvoch prstov
Zobrazenie: LCD displej
Vypínanie: 3 minúty neaktívne

Poznámka:

Toto zariadenie je určené výlučne pre vlastnú potrebu kupujúceho, nie na zápis dát (vyhotovenie rozmnoženiny diela alebo reprografiu podľa § 42 a 43 autorského zákona).

» Všetky retro herné konzoly

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAD CATZ Wii Essential Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MAD CATZ Wii Essential Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MAD CATZ Wii Essential Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MAD CATZ Wii Essential Pack.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií