Stellar Blade Alzaboxy

Microsoft HoloLens 2

Zobraziť katalóg
Microsoft HoloLens 2
VR okuliare – okuliare na zobrazenie rozšírenej reality, rozlíšenie 2K, kamera 8MPx (1080p), USB Type-C, kompatibilné s holografickým UI MS Windows 10
Kód:  CES4f006d Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft HoloLens 2


    

HoloLens 2 sú oproti svojmu predchodcovi menšie, avšak oveľa rýchlejšie a výkonnejšie. Najväčšia novinka sa skrýva v integrovanom AI mikročipe, ktorý pochádza z dielne samotného Microsoftu. Ďalšou inováciou je napr. zväčšenie zorného poľa, sledovanie vašich očí na jednoduchšie ovládanie a tiež zlepšená manipulácia s hologramami. Zorné pole je teraz 70° a zlepšila sa aj detekcie skutočných fyzických objektov. Systém navyše deteguje pohyby aj vašich rukách – môžete teda narábať s objektmi v priestore alebo tlačiť virtuálne klávesy. Vďaka použitiu uhlíkového kompozitu sa dosiahla vyššia odolnosť a celková hmotnosť je 566 gramov – v porovnaní s predchádzajúcou generáciou tak klesla hmotnosť o 13 gramov.

Kľúčové vlastnosti okuliarov na rozšírenú realitu Microsoft HoloLens 2

  • Osadené vlastným AI mikročipom
  • Väčšie zorné pole – 70° (dvojnásobné v porovnaní s predchádzajúcim modelom)
  • Špeciálny MEMS displeja s rozlíšením 2K na každé oko
  • Kamera 8 Mpx (1080p)
  • Konektor USB Type-C
  • Kompatibilné s holografickým UI MS Windows 10

Microsoft HoloLens 2 majú celý rad nových funkcií

Úplne nový je aj senzor Azure Kinect, čipset ARM a ďalšie. Nové senzory na sledovanie očí používateľa umožňujú prihlásenie ako je to vo Windows Hello. Pohybom očí možno ovládať aplikácie, používatelia s chybou zraku ocenia kompatibilitu s dioptrickými okuliarmi. Výpočtový výkon zaisťuje Qualcomm Snapdragon 850 a chladenie je pasívne. Integrovaný akumulátor sľubuje výdrž až 3,5 hodiny, dobíjanie je zabezpečené USB-C konektorom.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

vie sa kedy majú cca vyst na trh ??? a budete pridávať 1tky al3bo bude sa len čakať na 2 ?

Diskusia a poradňa k Microsoft HoloLens 2
Príslušenstvo pre Microsoft HoloLens 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft HoloLens 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft HoloLens 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft HoloLens 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft HoloLens 2.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií