Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Microsoft Xbox 360 Microsoft Media Remote

Zobraziť katalóg
Microsoft Xbox 360 Microsoft Media Remote
4,5 24 hodnotení
Diaľkový ovládač
Kód:  MX046b Produktové číslo:  6DV-00006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Xbox 360 Microsoft Media Remote Predaj skončil

Microsoft Xbox 360 Microsoft Media Remote

Microsoft Xbox 360 Microsoft Media Remote vám sprostredkuje pohodlné ovládanie herného a multimediálneho systému Xbox 360.Táto inovovaná verzia ponúka funkcie pre pohyb v prostredí herné konzoly, obsluhu pri prezeraní CD/DVD nosičov a prehrávanie médií z portálu Xbox LIVE.Okrem toho môžete ovládač využiť na nastavenie hlasitosti a zapínanie/vypínanie mnohých populárnych značiek televízorov.Disponuje lesklým krytom a pogumovanými tlačidlami, ktorá veľmi dobre reagujú na stlačenie.Spoločne s ovládačom sa dodávajú dve mikrotužkové batérie k jeho napájanie (AAA).

Parametre a špecifikácie:

Funkcia prehrávania médií:
Prehrávanie/pozastavenie, preskočenie vpred, rýchleho preskočenie vpred, preskočenie späť, rýchleho preskočenie späť a zobrazenie

Funkcia ovládania televízora:

Zapnutie a vypnutie, zvýšenie a zníženie hlasitosti, stlmenie a voľby vstupu televízora

Ovládacie prvky prechádzanie ponúk:
Tlačidlá A, B, X a Y, smerový ovládač a tlačidlá pre vrátenie späť a výber

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Xbox 360 Microsoft Media Remote Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox 360 Microsoft Media Remote.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií