Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming MPLA317263

The Legend of Zelda: Majora's Mask – Nintendo 3DS

Zobraziť katalóg
The Legend of Zelda: Majora's Mask – Nintendo 3DS
5 2 hodnotení
Hra na konzolu – jedna z najobľúbenejších hier v histórii série The Legend of Zelda prichádza aj na Nintendo 3DS a 2DS. Už 13. februára si budete môcť prvýkrát zahrať The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D na svojej vreckovej konzole a prežiť tak Linkovu pútavú a strašidelnú výpravu do tajomného sveta Terminy s vylepšenou 3D grafikou a mnohými prídavkami pre spríjemnenie herného zážitku.
Kód:  MU041 Produktové číslo:  045496527228 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

The Legend of Zelda: Majora's Mask – Nintendo 3DS Predaj skončil

The Legend of Zelda: Majora's Mask – Nintendo 3DS

Úplne základná hra pre vreckové Nintendo

Séria Legend of Zelda je pevne zviazaná s platformou spoločnosti Nintendo a majitelia ostatných konzol môžu iba ticho závidieť. Tentoraz prichádza na scénu remake výborného dielu s podtitulom Majora's Mask 3D. Na svojej vreckovej konzole Nintendo 3DS si tak prežijete pútavú, ale zároveň strašidelnú výpravu do tajomného sveta Terminy.

Máte len tri dni na to, aby ste zabránili zničeniu sveta Terminy jeho vlastným mesiacom, ktorý neznáma sila vychýlila z jeho obežnej dráhy. To iste nebude nič ľahké, ale hrdinský Link sa do úlohy pustí úplne nebojácne. O niekoľko rádov lepšia grafika navyše umocní všetok zážitok z hernej zábavy. Samotný Link sa musí pomocou Piesne Času znovu a znovu zúčastniť posledných dní pred katastrofou. Len tak nazbiera potrebné zručnosti na vyriešenie záhady Majorinej masky. Tieto masky hrajú pomerne veľkú rolu. S ich pomocou sa totiž dá premeniť na Deku, Gorona alebo Zoru a využívať ich jedinečné schopnosti k vyriešeniu ťažkých situácií.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!
Platforma
2DS/3DS – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
2DS/3DS – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Nintendo 3DS/2DS Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre The Legend of Zelda: Majora's Mask – Nintendo 3DS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si The Legend of Zelda: Majora's Mask - Nintendo 3DS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte The Legend of Zelda: Majora´s Mask Nintendo 3DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte The Legend of Zelda: Majora´s Mask Nintendo 3DS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo 3DS - The Legend of Zelda: Majora's Mask.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií