Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Nintendo Wii Mini (Red) + Mario Kart

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii Mini (Red) + Mario Kart
5 1 hodnotení
Herná konzola
Kód:  MW001mn2 Produktové číslo:  45496343255 Stránky výrobcu
Nintendo Wii Mini (Red) + Mario Kart Predaj skončil

Nintendo Wii Mini (Red) + Mario Kart

Cenovo výhodné balenie obsahuje okrem samotnej konzoly aj klasický záťah v podaní Mario Kart. Jedna z najzábavnejších hier skvele využíva pohybové ovládanie a počas netradičných pretekov zažijete veľa zábavy.

Urobte si zo ktorejkoľvek izby v domácnosti centrum zábavy s hernou konzolou Nintendo Wii Mini. Vďaka kompaktným rozmerom a elegantnému červenému zafarbeniu sa stane skvelým dizajnovým doplnkom. Nepreberné množstvo najrôznejších doplnkov od jednoduchého ovládača až po pištole alebo volanty ešte viac umocňujú herný zážitok a celá rodina si s nimi prežije neopakovateľné herné momenty. Už dnes existuje na trhu viac ako 1300 zábavných hier pre všetky vekové kategórie.Od klasickej konzoly Wii sa Mini líši  absenciou internetového pripojenia a nemožnosťou hrať hry pre GameCube.




Ako to celé funguje?


Hranie s pohybovými ovládačmi Wii je zábavné, intuitívne a navyše nesedíte pasívne pri televízii, ale natiahnete si celé telo. Nintendo je lídrom v oblasti pohybového ovládania. Všetky hry vás vtiahnu do svojho deja, či už sa bude jednať o športové stretnutie v tenisovom zápase, prebojovaní sa hordami nepriateľov s mečom v ruke alebo pretekaní sa s vašimi obľúbenými športiakmi. Revolučný ovládač Wii Remote Plus obsahuje všetky dôležité tlačidlá pre jedinečný pôžitok z hier a vďaka praktickému pútku na ruke sa nemusíte obávať nehôd pri pohyboch s ním. Ovládač reaguje na pohyby aj otáčanie. Môžete s ním mávať, švihať, bodať alebo točiť. S ovládačom Wii Remote Plus budú herné zážitky ešte aktívnejší a pôsobivejšie, než ste si kedy dokázali predstaviť.



Nunchuk a veľa ďalších periférií


K hernej konzole Nintendo Wii Mini dostanete okrem ovládača Wii Remote Plus tiež pomocný ovládač Nunchuck. Vďaka nemu získate ešte väčšiu flexibilitu v kompatibilných hrách. Nunchuck obsahuje podobné senzory pre snímanie pohybu a navyše má analógovú páčku a dve tlačidlá. Kombináciou týchto dvoch ovládačov môžete pohybovať so svojimi postavami a navyše vykonávať aj rôzne pohybové gestá. Dokúpiť si môžete veľa ďalších unikátnych doplnkov. Milovníci fitness a posilňovania  neodolajú špeciálnej cvičiacej plošine a pretekári ocenia podarenú repliku volantu.

Parametre a špecifikácie:


Grafický čip:
"Hollywood" od kanadskej spoločnosti ATI

Procesor:
Power PC ("Broadway") od spoločnosti IBM

Komunikácie:
USB 2.0

Ovládanie:
Wii Remote Plus (Bezdrôtový, zabudovaný reproduktor, snímač pohybu)
Nunchuck (2 tlačidlá + analógová páčka)

Médiá:
Typ disku: Wii
Priemer: 12 cm

Prevedenie:
Farba: červená/čierna

Obsah Balenie:
1x Wii Mini konzoly
1x Wii Remote Plus
1x Nunchuk
1x Sensor Bar
1x Sieťový adaptér
1x AV kábel
1x Hra Mario Kart

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo Wii Mini (Red) + Mario Kart
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii Mini (Red) + Mario Kart. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii Mini (rot) + Mario Kart. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii Mini (rot) + Mario Kart. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo Wii Mini (Red) + Mario Kart.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií