Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alzaboxy Q1 mini AD gaming

Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2
4,4 3 hodnotení
Hra na konzolu Hra pre konzolu
Kód:  MW106b Produktové číslo:  45496901905 Stránky výrobcu

Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2

V roku 2007 zaútočila na svet videohier hra Super Mario Galaxy. A jej prvé pravé pokračovanie teraz oživí značku novými úrovňami a power-upmi. Navyše sa Mario tentoraz môže spojiť so svojím dinosaurím kamarátom Yoshim, čo do hry pridáva množstvo nových možností. Je tu všetko, čo ste tak milovali v prvom diely a ešte mnoho vecí navyše.

Ako Mario cestuje z Galaxie do Galaxie, snaží sa pri tom zbierať Hviezdy. Všetky úrovne sú úplne nové, ale napriek tomu zachovávajú čaro, prekvapivosť a krásu hier s Mariom. Ten si tentoraz hľadá cesty skrz rôzne úrovne mnohými odlišnými spôsobmi, občas je hore nohami, občas je Mário vystrelený z jedného miesta na iné.

V niektorých úrovniach Mario nájde vajce, ktoré keď rozbije, objaví sa dinosaurík Yoshi, ktorý slúži ako dopravný prostriedok. Navyše do svojho jazyka dokáže uchopiť predmet a potom ho hodiť na nepriateľov alebo jazyk použiť na prehúpnutie cez prekážky. Yoshi sám, má veľmi zaujímavé chute. Ak totiž zje Dash Pepper, tak strašne ho to rozpáli, že dokáže bežať do strmých svahov alebo dokonca po kolmých stenách. A ak zje Blimp Fruit, nafúkne sa ako balón a dokáže vyletieť do výšky.

Medzi nové power-upy patrí napríklad vŕtačka, ktorú Mario používa na vŕtanie tunelov, a to pokojne aj cez celú planétu. Skúsení hráči budú zháňať tiež Comet Metals, ktoré im otvoria vstup do ťažších úrovní, ktoré budú ešte len naozajstnou výzvou.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner
Detský Hotovo!
Platforma
Wii Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Žáner

Žáner
Detský Hotovo!

Verzia

Platforma
Wii Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, poprosím o informaci, zda hra obsahuje bonusové DVD? https://www.alza.cz/nintendo-wii-super-mario-galaxy-2-d172348.htm?o=1#recenze

Diskusia a poradňa k Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2
Príslušenstvo pre Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií