Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Doručení zdarma Alzaboxy

Nintendo Wii U - Hyrule Warriors

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii U - Hyrule Warriors
4,5 4 hodnotení
Hra na konzolu - presekajte si cestu kráľovstvom Hyrule za pomoci Linka a jeho priateľov, bojová hra typu Dynasty Warriors
Kód:  MWU070 Produktové číslo:  45496333409 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Wii U - Hyrule Warriors Predaj skončil

Nintendo Wii U - Hyrule Warriors

 Hyrule Warriors

Platforma Nintendo Wii U má v rukáve celý rad skutočne originálnych a nápaditých kúskov, ktoré neexistujú nikde inde. Ich spracovanie s dôrazom na pútavú hrateľnosť nadchne malých aj veľkých, nováčikov aj ostrieľaných hráčov. Hyrule Warriors v sebe totiž mixuje obľúbené série The Legend of Zelda a Dynasty Warriors. Výsledný kokteil sa skôr blíži k osvedčenej "rúbačke" okorenenej štipkou strategických možností.

Prepracovaná bojovka vo všetkých smeroch


V koži hrdinu sa vydáte v ústrety vojnovému poľu a celým zástupom rôznych nepriateľov, ktorých sa ich bossovia snažia vybičovať k najlepším výkonom. Ak však dobre poskladáte útoky do devastujúcich kombinácií, tak počet mŕtvych porastie do závratných výšin. Medzi hrateľnými postavami samozrejme nechýba Link, princezná Zelda, ale aj ďalšie známe tváre vrátane Lany, Fi a Sheika. Postupne zbierate najrôznejšie predmety a suroviny, ktoré následne premeníte na body zručností. RPG systém totiž šliape, ako má.

Okrem klasického príbehového režimu nechýba ani špeciálny Adventure mód, kde je pred vami otvorená mapa a postupne si môžete plniť úlohy podľa seba. Ďalšie možnosti ponúkajú kooperácie s kamarátom na jednej konzole. Pre náruživých hráčov sú navyše pripravené poriadne tuhé výzvy. Zvládnete zabiť 500 nepriateľov za 5 minút?

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!
Platforma
Wii U Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
Wii U Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Wii/Wii U Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo Wii U - Hyrule Warriors Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii U - Hyrule Warriors. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U - Hyrule Warriors. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U - Hyrule Warriors. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo Wii U - Hyrule Warriors.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií