Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nintendo Wii U Remote Plus (White)

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii U Remote Plus (White)
4,7 14 hodnotení
Ovládač ovládač pre Wii a Wii U
Kód:  MWU025f2 Produktové číslo:  45496321000 Stránky výrobcu
Nintendo Wii U Remote Plus (White) Predaj skončil

Nintendo Wii U Remote Plus (White)

Herný ovládač pre Wii U konzoly Wii U Remote Plus v bielom farebnom vyhotovení. Ide o rozšírenú verziu ovládača, ktorý má v sebe zabudované všetky prvky príslušenstva Wii MotionPlus, ktorý ste doposiaľ museli dokupovať a zvlášť pripojiť. Ovládač má pôvodnú veľkosť a takmer identickú hmotnosť príslušenstva.

S Wii Remote Plus je možné hrať všetky Wii U a Wii hry vrátane titulov, ktoré vyžadujú Wii MotionPlus. Možnosti pripojiť ďalšie príslušenstvo ako Nunchuk alebo Classic Controller zostávajú samozrejme zachované. Ovládače od seba rozoznáte tým, že verzia Wii Remote Plus má na prednej strane pod logom Wii nápis "MotionPlus inside".

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:

Nindendo U Wii

Farebné vyhotovenie:
biele

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo Wii U Remote Plus (White)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii U Remote Plus (White). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U Remote Plus (White). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U Remote Plus (White). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo Wii U Remote Plus (fehér).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií