Doručení zdarma Alzaboxy

Nintendo Wii U - WiiU Captain Toad: Treasure Tracker

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii U - WiiU Captain Toad: Treasure Tracker
4,5 2 hodnotení
Hra na konzolu - sem tam zbabelý, sem tam odvážny - taký je Captain Toad, ktorý čoskoro vyrazí na svoje prvé samostatné dobrodružstvo na Wii U! Drobného hrdinu zo Super Mario 3D World čaká v tejto plošinovke plnej hádaniek celý rad levelov. Použite Wii U GamePad na natáčanie kamery v rámci samostatných úrovní a veďte Toada bezpečne na ich koniec. Na ceste ho čaká veľa dobrodružstiev, na ktorých sa bude musieť vyrovnať aj s obrími nepriateľmi.
Kód:  MWU074 Produktové číslo:  45496333775 Stránky výrobcu
Nintendo Wii U - WiiU Captain Toad: Treasure Tracker Predaj skončil

Nintendo Wii U - WiiU Captain Toad: Treasure Tracker

Drobný hrdina zo Super Mario 3D World sa predstavuje v zábavnej plošinovke s množstvom hádaniek a levelov. V nej vyráža odvážny a niekedy trochu zbabelý Captain Toad na prvé samostatné dobrodružstvo. Využite Wii U GamePad na natáčanie kamery v rámci samostatných úrovní a veďte Toada bezpečne na ich koniec. Zažije tu veľa dobrodružstiev a stretne sa aj s obrími nepriateľmi, s ktorými si bude musieť poradiť!

Putovať bude s parťáčkou Toadette, cesta však nebude jednoduchá, pretože na rozdiel od iných videoherných hrdinov sa nemôžu pochváliť žiadnymi super schopnosťami. Nemôžu skákať, takmer všetkého sa boja, ale majú nezlomnú vôľu a k dobrodružstvu sa stavajú čelom! Čakajú na nich zamorené miesta s mnohými hádankami a tajomstvami.

Toad a Toadette prahnú po poklade známom ako Power Star, ktorý je na začiatku hry ukradnutý chamtivým vtákom Wingom. Ten našej dvojici lovcov neustále znepríjemňuje život, a dokonca unesie Toadette. Pomôžte Toadovi zachrániť Toadette, znovu získať poklad Power Star a zatočiť s Wingom!

 

 

  • Prvé samostatné dobrodružstvo Toada a Toadette
  • Použite Wii U GamePad a preskúmajte úroveň zo všetkých uhlov
  • Lovte ukryté poklady naprieč viac ako 70 úrovňami

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Platforma
Wii U Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!
Herné a filmové série
Super Mario Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!

Verzia

Platforma
Wii U Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Super Mario Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, obal odpovídá produktu nebo máte verzi Nintendo Select s jiným obalem ?

Diskusia a poradňa k Nintendo Wii U - WiiU Captain Toad: Treasure Tracker
Príslušenstvo pre Nintendo Wii U - WiiU Captain Toad: Treasure Tracker
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii U - WiiU Captain Toad: Treasure Tracker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Captain Toad: Treasure Tracker – Nintendo Wii U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Captain Toad: Treasure Tracker – Nintendo Wii U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo Wii U - WiiU Captain Toad: Treasure Tracker Konzoljáték.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií