Alzaboxy Q1 Stellar Blade

ODG R-8

Zobraziť katalóg
ODG R-8
VR okuliare displej HD (720p), kamera Full HD, Qualcomm Snapdragon 835 2,45GHz, pamäť 4GB/vnútorné úložisko 64GB, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, GPS/GLONASS, batéria 1300mAh, operačný systém Android
Kód:  CESODG1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ODG R-8

Výrobcom moderných technológií skrátka možnosti skutočnosti nepripadajú veľmi široké. To je dôvodom, prečo sa na trh dostávajú okuliare, ktoré zvládnu nielen virtuálnu realitu, ale aj realitu rozšírenú. A aký že je medzi tým rozdiel? Kým virtuálna realita vám umožní spoznať úplne nové svety, technológia rozšírenej reality pridá do vami vnímanej skutočnosti virtuálne objekty. Možnosti využitia sú široké. Pri behu sa vám zobrazí množstvo spálených kalórií, rýchlosť či ubehnutá vzdialenosť, v meste sa nestratíte vďaka premietnutej navigačnej mape a názvom objektov, a na sledovanie filmov už nebudete potrebovať televíziu. Stačí ich len nasadiť a stať sa súčasťou budúcnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Okuliare na virtuálnu a rozšírenú realitu
  • Dizajn okuliarov pripomína športové okuliare proti slnku
  • Osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 835 s frekvenciou 2,45 GHz
  • Stereoskopický HD displej poskytuje ostrý obraz
  • V strede okuliarov sa nachádza duálna Full HD kamera
  • 64 GB úložisko, Bluetooth a WiFi 802.11ac
  • Navigačné systémy GPS a GLONASS
  • 1 300 mAh Li-Ion akumulátor (2× 650 mAh, každý v jednej bočnici)
  • Zorné pole 40°

VR okuliare, ktoré vám pristanú

Po nasadení týchto okuliarov nebudete vyzerať, ako komparzisti nákladného sci-fi filmu. Dizajn okuliarov totiž pripomína masívnejšie športové okuliare proti slnku, takže ich pokojne môžete nosiť na ulici medzi ľuďmi, bez toho aby ste vzbudzovali prílišnú pozornosť. Napriek ich nenápadnemu vzhľadu sa však v ich vnútri nachádzajú technológie, ktoré z okuliarov robia nositeľný počítač budúcnosti. 

Za hranice reality

V okuliaroch nájdete zabudovaný osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 835, pracujúci na frekvencii 2,45 GHz. Tomu na spracovanie dát dopomáha 4 GB pamäte RAM. Ten okuliarom poskytuje dostatok výkonu na zvládanie ako virtuálnej, tak aj rozšírenej reality. Úplne ostrý obraz, ktorý je vašim očiam premietaný, má na starosti stereoskopický HD displej. Vďaka nemu vášmu oku neunikne jediný detail. Jeho snímkovacia frekvencia je 60 fps a uhol pohľadu 40 stupňov. V strede okuliarov nájdete nenápadnú duálnu Full HD kameru. Tá sníma okolité prostredie, do ktorého sú potom pridávané prvky rozšírenej reality. 

Okuliare, s ktorými sa jednoducho nestratíte

Všetky dáta, bez ktorých sa v okuliaroch nezaobídete, uložíte na 64 GB vnútorného úložiska. K bezdrôtovému prepojeniu s inteligentnými zariadeniami využijete Bluetooth 5.0 a pre pripojenie k internetu skvele poslúži WiFi 802.11ac. Aby ste sa v meste už nikdy nestratili, vybavil výrobca okuliare tiež navigačnými satelitnými systémami GPS a GLONASS. Všetky tieto technológie treba napájať poriadnou batériou, preto sa môžete tešiť na dvojicu 650 mAh akumulátorov ukrytých v okuliarových bočniciach. 

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Samostatne fungujúce Hotovo!

Určenie

Určenie
Samostatne fungujúce Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdy budete mít zboží skladem?

dobrý den, jsou brýle kompaktibilní s DJI Mavic pro?

Diskusia a poradňa k ODG R-8
Príslušenstvo pre ODG R-8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ODG R-8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ODG R-8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ODG R-8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ODG-R 8.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií