Stellar Blade Stellar Blade

Archív - Okuliare na virtuálnu realitu k herným konzolám

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Využite doposiaľ skrytý potenciál herných konzol a vychutnajte si virtuálnu realitu bez nutnosti riešiť hardvérové požiadavky.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 položiek
4,1 13×
VR okuliare pre Nintendo Switch
VR okuliare k hernej konzole
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1015sp11
PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain - VR okuliare Varianty
4,6 223×
PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain
VR okuliare – k hernej konzole, 120Hz, zorné pole 110°, pripojenie cez USB-C, mikrofón, gyroskop, proximity senzor, otvor na slúchadlá - Všetky prijaté predobjednávky PlayStation VR2 sú odbavované postupne podľa dátumu vytvorenia predobjednávky a podľa dostupnosti príslušnej regionálnej verzie s obmedzením 1ks na zákazníka.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX005VR2b1
4,8 165×
PlayStation VR (PS VR + Kamera + hra VR Worlds + PS5 adaptér)
VR okuliare k hernej konzole, celkové rozlíšenie Full HD 1920 × 1080 px (na jedno oko Full HD 960 × 1080 px), 120 Hz, pripojenie cez USB-A a HDMI, mikrofón, slúchadlá
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1001e6
4,8 165×
PlayStation VR Mega Pack 2 (PS VR + Kamera + 5 hier)
VR okuliare k hernej konzole, max. rozlíšenie 1920 × 1080 px, 120 Hz
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1001e4
4,8 165×
PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 Kamera v2
VR okuliare k hernej konzole, max. rozlíšenie 1920 × 1080 px, 120 Hz
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1001e2
Google CardBoardGoogle Cardboard: lacný spôsob, ako preniknúť do VR Google Cardboard sú lacné a jednoduché okuliare na virtuálnu realitu. Hlavným prvkom je váš mobilný telefón vložený do konštrukcie okuliarov. Napriek jednoduchému princípu sľubuje Google Cardboard hodiny zábavy.
Spoločnosť HTC vedľa svojho základného modelu HTC Vive ponúka aj prepracovanejšie a drahšie HTC Vive Pro, prípadne high-end model Vive Pro Eye. A pokiaľ chcete zvoliť zlatú strednú cestu medzi vysokou cenou a stále ešte veľmi dobrou kvalitou, potom sa ponúka HTC Vive...
Nadštandardné rozlíšenie obrazu, citeľne vyšší komfort, famózne ovládače, tracking bez externých senzorov aj lákavá cenovka. To je Oculus Rift, aktuálne snáď najvýhodnejšia vstupenka do sveta virtuálnej reality.
VR okuliareAcer Windows Mixed Reality je najdostupnejší headset pre WMR S nástupom novej virtuálnej reality od značky Microsoft prichádza aj kompatibilná náhlavná súprava. Headset Acer Windows Mixed Reality je zatiaľ najdostupnejšie zariadenie pre WMR a stretne sa s konkurenciou v neobvykle vyrovnanom segmente. Pomôže mu nízka cena?
HTC Vive je najprepracovanejší VR headset súčasnosti. Nad konkurenčným Oculus Rift HD víťazí najmä lepším pohybom vo virtuálnom priestore a práve v tejto oblasti HTC Vive ešte navyšuje svoj náskok. Na trh totiž prichádza HTC TPCast, ktorý z obľúbenej VR súpravy dokáže...
Veletrh E3 2017 sľubuje ako obvykle poriadnú nálož viac aj menej nočakávaných noviniek z herného sveta. Na strankách Alzy Vám prinesieme reportáže z prezentácií všetkých hlavných vydavateľov spoločne s informáciami o najzaujímavejších herných tituloch pre PC i konzoly.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií