Doručení zdarma Star Wars

Phoenix Point

Zobraziť katalóg
Phoenix Point
Hra na PC – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia,
Kód:  WG1210nad

Phoenix Point

Phoenix Point: Behemoth Edition

Nástupca X-COM

Phoenix Point je duchovným nástupcom série X-COM od Juliana Gollopa. Prvky ako Geoscape teda hlásia návrat. Využívajte slabé miesta nepriateľov. Phoenix Point predstavuje systém „Free Aim“, v ktorom môžete strieľať na špecifickú časť tela. Odstreľte protivníkovi zbraň z ruky, alebo ho vyraďte z boja paľbou do nôh.

Phoenix Point: Behemoth Edition

Phoenix Point je posledná nádej planéty Zem

Prvé monštrá sa vyplazili z oceánov, keď sa v roku 2022 začali topiť ľadovce. Po celej zemeguli sa u ľudí a zvierat objavujú groteskné mutácie, ktoré sú výsledkom neznámeho Pandoravírusu. Svet je v troskách a je len na vás ujať sa takmer zničenej organizácie Phoenix Point a vyviesť ľudstvo z tejto nočnej mory.

Phoenix Point

Využite taktické myslenie

Postavte sa mimozemskej hrozbe, ktorá sa prispôsobuje vašej taktike a neustále vás vyzýva. Čeľte intenzívnym súbojom s bossmi proti obrovským monštrám s jedinečnými schopnosťami, ktoré vyžadujú presné plánovanie a vykonanie.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Phoenix Point Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Phoenix Point. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Phoenix Point. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Phoenix Point. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Phoenix Point.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií