Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaPlus maličkosti sk

PlayStation VR (PS VR + Kamera + hra VR Worlds + PS5 adaptér)

Zobraziť katalóg
PlayStation VR (PS VR + Kamera + hra VR Worlds + PS5 adaptér)
4,8 163 hodnotení
VR okuliare k hernej konzole, celkové rozlíšenie Full HD 1920 × 1080 px (na jedno oko Full HD 960 × 1080 px), 120 Hz, pripojenie cez USB-A a HDMI, mikrofón, slúchadlá
Kód:  MSX1001e6 Produktové číslo:  PS719809395 Stránky výrobcu
PlayStation VR (PS VR + Kamera + hra VR Worlds + PS5 adaptér) Predaj skončil

PlayStation VR (PS VR + Kamera + hra VR Worlds + PS5 adaptér)


Okuliare pre virtuálnu realitu PlayStation VR pre PS4 + PS4 kamera +hra VR Worlds

Nasaďte si súpravu PlayStation VR, ktorá je určená nielen pre konzolu PlayStation 4, ale funguje aj na PlayStation 5. Hneď potom začnete prežívať hry celkom novým spôsobom. Ocitnite sa priamo v centre diania, objavujte nové svety a vžite sa priamo do neskutočných herných prostredí. PlayStation 5

PlayStation VR je kompatibilná s hernou konzolou PlayStation 5

Nadčasové vyhotovenie súpravy PlayStation VR je kompatibilné aj s novou hernou konzolou PlayStation 5. Potrebujete PS4 kameru a špeciálny adaptér. Obe zariadenia sú súčasťou balenia, takže stačí ich len zapojiť a môžete sa hrať.

PlayStation VR

Inovácia PlayStation pre virtuálnu realitu

Objavte novú kapitolu, prejdite obrazovkou, prekročte hranice predstavivosti a vstúpte do nového sveta virtuálnej reality.

PlayStation VR

Prežite hry naplno s PlayStation VR

S PlayStation VR nielen stratíte pojem o čase, ale dokonca zabudnete, kde ste. Objavte doposiaľ nepoznaný pocit reality v hre.



PlayStation VR

Výhľad v rozsahu 360 stupňov

Vďaka súprave PS VR sa dostanete na miesta, o ktorých sa vám ešte ani nesnívalo. Špeciálna obrazovka OLED sa stará o perfektné a mimoriadne plynulé 360° zobrazenie a neuveriteľnú snímkovaciu frekvenciu 120 FPS.

PlayStation VR

Úchvatná zvuková kulisa PS VR

Obrazový vnem ruka v ruke dopĺňa 3D audio, vďaka ktorému presne spoznáte, z akého smeru prichádzajú zvuky. Dôležitým prvkom okuliarov virtuálnej reality PlayStation je aj vstavaný mikrofón s možnosťou komunikácie s ostatnými hráčmi online.

PlayStation VR

PlayStation VR stačí len nasadiť a hrať

Súprava PlayStation VR má za sebou dlhý vývoj zameraný na to, aby bola čo najľahšia a najpohodlnejšia. Bez námahy sa nasadzuje a jej inovatívny dizajn v sebe spája minimálnu hmotnosť a podporu náhlavného oblúka cez hornú časť hlavy, aby váš pocit reality nič nenarušilo.

VR kamera PlayStation

PlayStation 4 kamera

PlayStation 4 kamera, vybavená duálnymi objektívmi a 3D hĺbkovými snímačmi, sleduje polohu súpravy, pohybového ovládača PlayStation Move a bezdrôtového ovládača DualShock zo všetkých uhlov. Vďaka tomu sa skvele prenáša akýkoľvek pohyb priamo do hry.

PlayStation VR

Množstvo exkluzívnych hier

Zahrajte si úžasné hry, ktoré nájdete iba na systéme PS4 a súprave PS VR – vrátane titulov Astro Bot Rescue Mission, Blood and Truth a Firewall Zero Hour.

PlayStation VR

Parádne zážitky

Posaďte sa a ponorte sa do celého radu ohromujúcich zážitkov virtuálnej reality, od lezenia na Mount Everest až po preskúmavanie dna oceánu.

PlayStation VR

Nové dobrodružstvá

Užite si plnohodnotné hranie na systéme PlayStation vo virtuálnej realite vďaka podpore súpravy PS VR pri hrách, ako sú The Elder Scrolls: Skyrim, Resident Evil 7, No Man’s Sky alebo samozrejme Beat Saber.

PlayStation VR

Obsah balenia PlayStation VR

  • Súprava PlayStation VR
  • PlayStation Camera
  • Voucher na hru VR Worlds
  • Procesná jednotka
  • Unikátna potlač pre lepšiu podporu nohy
  • Stereofónne slúchadlá
  • Kábel USB + HDMI
  • Adaptér a sieťový kábel AC
  • Adaptér na pripojenie súpravy PS VR
  • Adaptér PS5

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Hra v balení (elektronický kľúč), Kábel HDMI, Kábel USB, Nabíjací adaptér, VR headset, Kamera Hotovo!
Hry/licencie v balení
VR Worlds Hotovo!
Určenie
K hernej konzole Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
120 Hz Hotovo!
Rozlíšenie na jedno oko
Full HD 960 × 1080 px Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Hra v balení (elektronický kľúč), Kábel HDMI, Kábel USB, Nabíjací adaptér, VR headset, Kamera Hotovo!
Hry/licencie v balení
VR Worlds Hotovo!

Určenie

Určenie
K hernej konzole Hotovo!

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia
120 Hz Hotovo!
Rozlíšenie na jedno oko
Full HD 960 × 1080 px Hotovo!
Celkové rozlíšenie
Full HD 1920 × 1080 px Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Mikrofón Hotovo!
Pripojenie
USB-A, HDMI Hotovo!
Farba
Biela, Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetko pre PlayStation VR
Produktové línie: PS VR bundles 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, je možné u vás dokoupit i pohybové ovladače move či nějaké podobné a kompatibilní s ps5 prosím kdyztak odkaz děkuji. je u této sady vr i nějaká ta redukce která se dříve musela dle sériového čísla objednávat přímo od Sony? nebo to stále tak je?

Dobrý deň mal by som otázku Že či k tejto virtuálnej realite je potrebné na jej prevádzkovanie aj nejakú hernú konzolu alebo je táto virtuálna jednotka samostatné prevádzkovateľné.

Dobry den, lze pouzit prilozene kody na hry, prestoze uz byli pouzity predchozim majitelem?

Dobry den, jake maji tyto bryle rozliseni (full HD?)?

Dobry den, je VR kompatibilni pouze s PS4 pro, nebo PS4 slim, nebo oboji? Dekuji za odpoved :)

Dobrý den, jsou hry v balení na disku a nebo se jedna o digitální verze her? Děkuji

Dobrý den, prosím jaký je rozdíl mezi virtuálnimi brýlemi za 6500 a 7900,co mate v nabidce?cim se liší?

Dobrý deň. Aká je toto verzia virtuálnej reality? Je to stará verzia alebo už nová verzia s označením VR V2? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je možné VR pripojiť aj k PC alebo len PS?

Dobrý deň, chcem sa spýtať, je v tomto sete všetko potrebné na spustenie alebo potrebujeme ešte niečo dokupovať? Chceme to kúpiť pre syna a bol by nešťastný ak by sa to nedalo hneď spustiť nakoľko by nám niečo chýbalo. Ďakujem.

123...
Diskusia a poradňa k PlayStation VR (PS VR + Kamera + hra VR Worlds + PS5 adaptér)
Ďalšie informácie

Nová generácia PlayStation VR je oficiálne vo vývoji, hneď tak ale nevyjde (NOVINKA)

Sony nás v posledných dňoch zásobuje novinkami, z ktorých niektoré potešia (Ratchet & Clank: Rift Apart vyjde 11. júna), zatiaľ čo iné už tak veľmi radostné nie sú (Gran Turismo 7 odložené na rok 2022). Do tej prvej škatuľky však pasuje aj najnovšie oznámenie, ktoré Sony odhalilo na svojom PlayStation blogu. Nástupca populárneho headsetu PlayStation VR je skutočne vo vývoji a predstaví okrem iného úplne nové ovládače vychádzajúce z DualSense gamepadu. Bude headset konečne bezdrôtový? A kedy sa ho dočkáme? Viac sa dozviete v dnešnej novinke.

Beat Saber (RECENZIA) – Šabľový tanec v zbesilom rytme

Ak sa zaujímate o domácu počítačovú scénu, museli ste o fenoméne pre virtuálnu realitu s názvom Beat Saber aspoň počuť. Slovensko-české tvorivé trio Ján Ilavský, Vladimir Hrinčár a Jaroslav Beck totiž vytvorilo titul, ktorý na Steame dlho vládol predajom nielen vo svojej kategórii, ale aj v konkurencii všetkých hier. Do našej redakcie sa konečne dostala verzia pre PS4, a tak sme sa do nej naplno ponorili. Ako sa nám rytmická šermovačka páčila, sa dozviete v našej recenzii.

PlayStation VR2 – Všetko, čo vieme

Headset PlayStation VR2 nadväzuje na svojho úspešného predchodcu a na PlayStation 5 prináša najmodernejšie technológie virtuálnej reality. Prilbu s 4K HDR OLED displejmi a radom ďalších technológií, ako je sledovanie pohybu očí alebo haptická odozva, sprevádzajú nové Sense ovládače a pochopiteľne aj rad hier. Všetko, čo o PlayStation VR2 potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.
Recenzie PlayStation VR (PS VR + Kamera + hra VR Worlds + PS5 adaptér)
Príslušenstvo pre PlayStation VR (PS VR + Kamera + hra VR Worlds + PS5 adaptér) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation VR (PS VR + Kamera + hra VR Worlds + PS5 adaptér). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation VR (PS VR + Kamera + VR Worlds-Spiel + PS5-Adapter). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation VR (PS VR + Kamera + VR Worlds-Spiel + PS5-Adapter). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayStation VR (PS VR + Kamera + VR Worlds játék + PS5 adapter).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií