Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Alzaboxy Q1 Alzaboxy

PS3 - Batman: Arkham Origins (Collectors Edition)

Zobraziť katalóg
PS3 - Batman: Arkham Origins (Collectors Edition)
5 1 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MS341g2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PS3 - Batman: Arkham Origins (Collectors Edition) Predaj skončil

PS3 - Batman: Arkham Origins (Collectors Edition)

V kůži mladého a nezkušeného netopýřího muže budete statečně čelit výzvě chlapíka jménem Black Mask, po jehož boku stojí řada padouchů, kteří mají zálusk na odměnu za likvidaci hlavy zdobené ostrýma ušima.
 
Batman má však po ruce velice slušný arzenál technických vychytávek, mezi nimiž nechybí miniletadélko Batwing. Neuhne ani před férovým pěstním soubojem s celým davem nepřátel. Silnými údery ukončí efektním způsobem život najatých žoldáků.
 
V příběhu je kladen důraz na detektivní schopnosti, které budou rozumně střídat tempo hry. Při podrobném ohledání místa činu naleznete řadu odpovědí nutných k úspěšnému dokončení mise. Cesta za finálním zúčtováním tak bude volná.



V Collectors Edition navíc najdete:
 
  • 30centimetrovou sběratelskou figurku Batmana a Jokera
  • Balík tiskovin z herního světa
  • Jedinečný artbook
  • Luxusní krabici
  • 3 exkluzivní DLC balíčky
  • Hru zabalenou v unikátním 3D kovovém obalu.

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie Hotovo!

Warner Bros je americká mediálna spoločnosť, ktorá produkuje najmä filmy, hudbu a počítačové hry. Založená bola v roku 1924 štyrmi bratmi (preto jej pôvodný názov znel Warner brothers). Svoju činnosť realizuje najmä prostredníctvom dcérskych spoločností. Medzi tie najvýznamnejšie patrí DC Enterteinment (komiksy so Supermanom či Batmanom) alebo New Line Cinema (Pán prsteňov a Hobbit). Sama je ovládaná spoločnosťou Time Warner. Medzi komerčne najúspešnejšie počiny skupiny Warner Bros patrí séria Temný rytier, Harry Potter alebo Pán prsteňa.

Poznámka:
» Všetky akčné hry na PlayStation 3
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - Batman: Arkham Origins (Collectors Edition) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS3 - Batman: Arkham Origins (Collectors Edition). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS3 - Batman: Arkham Origins (Collectors Edition). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS3 - Batman: Arkham Origins (Collectors Edition). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS3 - Batman: Arkham Origins (Collectors Edition).
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií