AP+ slevy v app F124

PS3 - Get Up and Dance: Let 'Party

Zobraziť katalóg
PS3 - Get Up and Dance: Let 'Party
Hra na konzolu
Kód:  MS520

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PS3 - Get Up and Dance: Let 'Party Predaj skončil

PS3 - Get Up and Dance: Let 'Party

Tanečná hra Get Up And Dance poteší používateľov bez ohľadu na to, či sú profesionálnymi tanečníkmi či si len občas radi zatrsají v pohodlí domova.Obsahujúc všetko od klasických funky disco skladieb po aktuálne hity, spolu s ich oficiálnymi videoklipy, hra ponúka niečo pre každého!Pozvite priateľov a tancujte spolu vo svojom vlastnom tanečnom súboji v režime Party.

Nebaví Vás súperiť v tanci?Prečo sa nespojiť a nevytvoriť si svoju vlastnú tanečnú skupinu v režime Group!V unikátnom režime Group si môžete vytvoriť vlastnú tanečnú skupinu až vo štvorici.Môžete tancovať ako vodca, alebo ako backup tanečník na špeciálnu skupinovú choreografiu.S mnohými ďalšími funkciami, ako režimy Shape Up, Rehearsal či Jukebox je Get Up And Dance úplne dokonalú tanečné hrou.Unikátny režim Group umožňuje tancovať ako vodca, alebo backup tanečník vo svojej vlastnej tanečnej skupine.

Môžete sa tešiť na hity od špičkových umelcov, vrátane Katy Perry, Timbaland, Taio Cruz, Jessie J, Nicole Sherzinger, Girls Aloud, LMFAO, Cheryl Cole aj oficiálne videoklipy.Rovnako ako na režim Fitness s plánovačom a unikátnymi choreografiami, či kardio cvičenia zamerané na určité skupiny svalov.Režim Rehearsal vám zase umožní naučiť sa tancovať krok za krokom.Choreografie všetkých skladieb boli vytvorené tanečnými profesionálmi.Celkom na vás čaká 10 špeciálnych skupinových choreografií s rôznymi úrovňami obtiažností a niekoľko party režimov, vrátane Tug of War, Last Man Standing a Party Mix.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Určenie:PlayStation 3 (vyžaduje systém Move)
Žáner:tanečné
Lokalizácia:anglická
Poznámka:
» Všetky športové hry na PlayStation 3
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - Get Up and Dance: Let 'Party Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS3 - Get Up and Dance: Let's Party. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS3 - Get Up and Dance: Let's Party. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS3 - Get Up and Dance: Let's Party. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS3 - Get Up and Dance: Let's Party.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií