Stellar Blade Stellar Blade

PS3 - Guitar Hero Live Standalone guitar

Zobraziť katalóg
PS3 - Guitar Hero Live Standalone guitar
Kýblik
Kód:  MS657 Produktové číslo:  C1522207 Stránky výrobcu
PS3 - Guitar Hero Live Standalone guitar Predaj skončil

PS3 - Guitar Hero Live Standalone guitar

Konečne je to tu. Spoločnosť Activision prináša nový Guitar Hero Live pre vaše konzoly. Teraz to už môžete poriadne roztočiť naplno, a pritom si užiť množstvo zábavy s priateľmi. Teraz totiž ponúka niektoré zásadné zmeny, ktoré naozaj potešia.

Gitarový mág ľahko a rýchlo

V tomto balení nájdete samostatnú gitaru, ktorá vám umožní naplno si užiť Guitar Hero Live. Tento inovovaný nástroj bude osadený 6-tlačidlovým rozhraním navrhnutým tak, aby sa z vás stala naozajstná rocková hviezda. Začiatočníci budú hrať len s využitím spodného radu troch tlačidiel, aby si užili ten pravý pocit rockovej či popovej hviezdy. Skúsenejší hráči však už budú využívať oba rady tlačidiel v štýle hry, ktorý sa má blížiť k hre na gitaru a k hraniu skutočných akordov a zhlukov nôt tak, ako nikdy predtým.

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS3 - Guitar Hero Live Standalone guitar. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS3 - Guitar Hero Live Standalone guitar.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií